Hacı hiçbir ayara gerek yok. Kur Home 64 Bit açıldıktan sonra ekran kartının sürücüsünü kendi sitesinden indir, geriye kalan her şeyi zaten güncellemeler hallediyor. Senin yapacağın tek şey arka plan uygulamalarını tamamen kapat gerisi önemsiz. Zaten alabileceğin maksimum FPS'i bu şekilde alıyorsun. Sistemin kararlılığını bozmadan stabil şekilde kullanırsın.
Regedit'in yedeğini alın sorun yaşarsanız yedeği kullanırsınız.
Pek bir şey olacağını sanmıyorum ama cihazdan cihaza değişir, bu yüzden kesin bir şey söylenemez.
Tam olarak hatırlamıyorum ancak regediti açıp ayarları dışa aktar mı ne ona basınca .reg dosyası şeklinde dışarıya veriyordu.Yok sadece Ali abi paylaştı diye bakmıştım.
Ali abi paylaştı diye bakmıştım Regedit'in yedeğini nasıl alırım?
Arkadaşlar Ali Güngör abinin paylaştığı hızlandırma rehberindeki Regedit ayarları sistem performansı vs SSD performansını düşürür mü? Kullananlar cevaplıyabilir mi?
Windows 10 Hızlandırma Rehberi
Windows 10 Hızlandırma Rehberi Windows 10’un performansını artırmak ve sisteminizin üzerindeki yükünü azaltmak için yapabileceklerinizi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Windows 10 işletim sistemi her ne kadar hızlı çalışması ve sistem kaynaklarınızı yormaması için optimize edildiyse de...www.technopat.net
Eskiden kullanmıştım sıkıntı yaşamamıştım. Zararlı işlemler olduğunu düşünmüyorum.
Forumda bazı arkadaşlarda sorun çıkarmış ama hocam.
Hacı hiçbir ayara gerek yok. Kur Home 64 Bit açıldıktan sonra ekran kartının sürücüsünü kendi sitesinden indir, geriye kalan her şeyi zaten güncellemeler hallediyor. Senin yapacağın tek şey arka plan uygulamalarını tamamen kapat gerisi önemsiz. Zaten alabileceğin maksimum FPS'i bu şekilde alıyorsun. Sistemin kararlılığını bozmadan stabil şekilde kullanırsın.
Sisteme, Windows sürümüne göre değişebilir ben bir sıkıntı yaşamadım ve sıkıntılı ayarlar olduğunu düşünmüyorum. İsterseniz Regedit bölümünü yapmayabilirsiniz.
Düşük sisteme gerek var. Regedit ayarlarının optimizasyonunu yapmak önemli. Örneğin menu show Delay'ı ayarlayıp başlat menüsünü daha hızlı açabilirsin. Başka bir ayarla masaüstü sağ tık hızlanabilir.