Çözüldü Windows 10 Hizmetler ping yaratıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali Güzel

Centipat
Windows 10 hizmetler internetimi kullanıyor ve aşırı ping artışına sebep oluyor. PC'yi yeni aldım, güncelleme yaptığı için mi böyle yoksa devam edecek mi hep? Devam edecekse nasıl kapatabilirim hizmetleri? Ayrıca Windows 10 Uptade'de her şey güncel.

Burada gösterdiğim ayar arkaplan uygulamalarını nasıl kapatılacağını gösteriyor, sanırım aradığın böyle bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlardan tarifeli bağlantıyı seçin düzeliyor.
Yaptım ama işte tekrar ping artmaya devam etti
Burada gösterdiğim ayar arkaplan uygulamalarını nasıl kapatılacağını gösteriyor, sanırım aradığın böyle bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yaptım daha önceden teslim iyileştirmeyi kapattım arkaplan uygulamalarının hepsini kapattım tarifeli bağlantıyı açtım ama işte sistem, hizmetler tekrar kullanmaya devam ediyor.

Yaptım ama işte tekrar ping artmaya devam etti

Bunu yaptım daha önceden teslim iyileştirmeyi kapattım arkaplan uygulamalarının hepsini kapattım tarifeli bağlantıyı açtım ama işte sistem, hizmetler tekrar kullanmaya devam ediyor.
Hizmetlerin yanında küçük bir ok var aşağıya doğru bakan ona tıklayın açılan işleme ağ tıklatıp hizmetleri aç deyin ve ordan devre dışı bırakın.

Hizmetleri daha kolay düzenlemek istiyorsanız bence sordum.org'dan Easy Service Optimizer'i kullanın.
Kullanması basit ve önceden ayarlanmış olarak geliyor.

Hizmetleri daha kolay düzenlemek istiyorsanız bence sordum.org'dan Easy Service Optimizer'i kullanın.
Kullanması basit ve önceden ayarlanmış olarak geliyor.
Hangi hizmetin internet kullandığnı söylüyormu?

Hayır, amacı hizmetlerin ne iş yaptığını açıklamak değil, gereksiz hizmetleri kapatarak ihtiyacınıza göre sistemi optimize etmek. Bunların arasında internet kullananlar da var tabi. Optimize'ye basıp daha sonra sol üstteki butona tıkladığınızda görüntülenen listedeki haline getiriyor ve gördüğüm kadarıyla listedeki hizmetlerin %90'ını(yani gereksizleri) devre dışı bırakıyor. Güvenli, Optimize, Kapsamlı önayarlarına sahip. Güncellemeler interneti çok yiyor olabilir onun için attığım WUB(Windows Update Blocker) dosyasını indirip tek tıkla güncelleştirmeleri devre dışı bırakabilirsin.

Windows 10 hizmetler internetimi kullanıyor ve aşırı ping artışına sebep oluyor. PC'yi yeni aldım, güncelleme yaptığı için mi böyle yoksa devam edecek mi hep? Devam edecekse nasıl kapatabilirim hizmetleri? Ayrıca Windows 10 Uptade'de her şey güncel.
destroy windows 10 diye bir minnacık program war dws de denir onu bul googl dan ve çalıştır,ne varsa casus hepsini kapatır ama önce yutubeye yaz orda videolarını seyret işine gelirs ekullanırsın,kesinlikle virüs filan yok yapanlar zaten windows 10 un casuslarına uyuz olan geliştirici gönüllüler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı