Yanlışım varsa düzelt fakat OEM lisans sonradan elde edilen bir lisans değil diye biliyorum. Bilgisayar üreticin tarafından anakartına özel lisanslanıyor. Retail düşünürsen de internet üzerinde 20TL civarlarında satılıyor. Ufak bir araştırma ile bulabilirsin.
Alan arkadaşlar oluyor.
softexen.com
Evet retail lisans satın almışsınız. Fakat bu bence bir sorun teşkil etmez. Sadece her format attığınızda lisansı tekrar girmeniz gerekiyor o kadar.Hocam yazdım ve böyle bir ekran geldi ama orada Retail Channel yazıyor. Yoksa OEM key yerine Retail mi aldık
Eki Görüntüle 1149736
Buradan satın alabilirsiniz. Ben de elimdeki cihazlar için bu sayfadan Windows 10 Pro lisansı satın almıştım.
Windows 10 Home Retail Dijital Lisans Anahtarı
Windows 10 Home İle bilgisayarınızın performansını katlayabilirsiniz. Kampanyalı Windows 10 Home fiyatlarını web sitemizde bulabilirsiniz.softexen.com
Evet Retail lisans satın almışsınız. Fakat bu bence bir sorun teşkil etmez. Sadece her format attığınızda lisansı tekrar girmeniz gerekiyor o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.