30 TL'ye OEM ya da Retail anahtarı size kimse vermez. İnternette jet lisans diye bir yerde 14 TL'ye görmüştüm. Üstüne 30 lira daha ekleyip Sağlam lisans üzerinden alın. Onlar gerçekten lisans veriyorlar. Ben Retail aldım.30TL'm var sizce nereden alabilirim? Ekleyin demeyin öyle bir şansım yok. Home lazım.
30 TL'ye OEM'ya da Retail anahtarı size kimse vermez. İnternette jet lisans diye bir yerde 14 TL'ye görmüştüm. Üstüne 30 lira daha ekleyip Sağlam lisans üzerinden alın. Onlar gerçekten lisans veriyorlar. Ben Retail aldım.
Bu sabah Pinti Store'den almıştım, gerçekten 30 TL'ye oluyormuş, sonuç da aşağıdaki gibi oldu. Sorunsuz ilerliyor, şu anda bir sorun yok.
Eki Görüntüle 1496730
Bu sabah Pinti Store'den almıştım, gerçekten 30 TL'ye oluyormuş, sonuç da aşağıdaki gibi oldu. Sorunsuz ilerliyor, şu anda bir sorun yok.
Eki Görüntüle 1496730
@Galaxes
Retail olması lazım, tam bilmiyorum. Ama ilk girdiğim zaman yapamamıştım, telefonla etkinleştirmiştim. Pinti Store'dan almak daha kârlı gibi duruyor.
Ben aşağıdakini almıştım, aynı kod Windows 10 Home'da çalışıyor mu bilgim yok. O konuda yorum yapamayacağım.
![]()
Ms Windows 11 Home 64bit Tr Dijital Lisans Ana - PttAVM.com - 2025
Ms Windows 11 Home 64bit Tr Dijital Lisans Anahtarı Hemen Teslim | 32&64 Bit | Orijinal | Faturalı| Windows 11 Home Key - 2025www.pttavm.com
Etkinleştirme sıkıntı olmuyor. Sıkıntı format sonrası kullanılabileceğinde. Anahtarı kontrol edin. Gerçekten retail mi yoksa MAK mı diye.Bu sabah Pinti Store'den almıştım, gerçekten 30 TL'ye oluyormuş, sonuç da aşağıdaki gibi oldu. Sorunsuz ilerliyor, şu anda bir sorun yok.
Eki Görüntüle 1496730
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.