Windows 10 Home keyi nereden alınır?

30TL'm var sizce nereden alabilirim? Ekleyin demeyin öyle bir şansım yok. Home lazım.
30 TL'ye OEM ya da Retail anahtarı size kimse vermez. İnternette jet lisans diye bir yerde 14 TL'ye görmüştüm. Üstüne 30 lira daha ekleyip Sağlam lisans üzerinden alın. Onlar gerçekten lisans veriyorlar. Ben Retail aldım.

Amazon'dan alabilirsin hocam arkadaşlarım ve ben 8TL'ye Pro aldık rahat rahat alabilirsin

30 TL'ye OEM'ya da Retail anahtarı size kimse vermez. İnternette jet lisans diye bir yerde 14 TL'ye görmüştüm. Üstüne 30 lira daha ekleyip Sağlam lisans üzerinden alın. Onlar gerçekten lisans veriyorlar. Ben Retail aldım.

Buldum zaten. Saglamlisans'tan Retail alacağım. @462488 hocam 30 TL'ye 11 Home aldı zaten.

Bu sabah Pinti Store'den almıştım, gerçekten 30 TL'ye oluyormuş, sonuç da aşağıdaki gibi oldu. Sorunsuz ilerliyor, şu anda bir sorun yok.

1243.png

Bu sabah Pinti Store'den almıştım, gerçekten 30 TL'ye oluyormuş, sonuç da aşağıdaki gibi oldu. Sorunsuz ilerliyor, şu anda bir sorun yok.

Eki Görüntüle 1496730

Hocam OEM mi Retail mı?

Eki Görüntüle 1496730

Hocam windpws 11 Key'i 10 için de oluyor diye biliyorum. Sizce 2 tane oradan 11 Home mu alsam yoksa saglamlisans'tan 1 tane Retail mı?

@Galaxes

Retail olması lazım, tam bilmiyorum. Ama ilk girdiğim zaman yapamamıştım, telefonla etkinleştirmiştim. Pinti Store'dan almak daha kârlı gibi duruyor.

Ben aşağıdakini almıştım, aynı kod Windows 10 Home'da çalışıyor mu bilgim yok. O konuda yorum yapamayacağım.

@Galaxes

Retail olması lazım, tam bilmiyorum. Ama ilk girdiğim zaman yapamamıştım, telefonla etkinleştirmiştim. Pinti Store'dan almak daha kârlı gibi duruyor.

Ben aşağıdakini almıştım, aynı kod Windows 10 Home'da çalışıyor mu bilgim yok. O konuda yorum yapamayacağım.

Hiç risk almamak daha mantıklı duruyor. Zaten elimde 2 tane Pro lisansı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı