Windows 10 Home lisans anahtarı tavsiyesi

shaneP

Decapat
Merhabalar, bugün yeni bir masaüstü PC aldım. Bilgisayar FreeDOS'tu, ben de Windows 10 ISO yükleyip deneme sürümü kurdum. Simdi lisans almam gerekiyor fakat çok pahalı hepsi. Internetten baktığımda hep Pro lisansı satıyorlar ama ben Home istiyorum. Sizden ricam 20-30TL bandında, daha ucuz da olur, güvenilir bir yerden lisans key önerebilir misiniz? Bir de bir sorum daha olacak: Bu keyler bilgisayarı olumsuz yönde etkiler mi yani performansı vs. düşürür mü işletim sisteminini Microsoft'tan satın almadığım için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bugün yeni bir masaüstü PC aldım. Bilgisayar FreeDOS'tu, ben de Windows 10 ISO yükleyip deneme sürümü kurdum. Simdi lisans almam gerekiyor fakat çok pahalı hepsi. Internetten baktığımda hep Pro lisansı satıyorlar ama ben Home istiyorum. Sizden ricam 20-30TL bandında, daha ucuz da olur, güvenilir bir yerden lisans key önerebilir misiniz? Bir de bir sorum daha olacak: Bu keyler bilgisayarı olumsuz yönde etkiler mi yani performansı vs. düşürür mü işletim sisteminini Microsoft'tan satın almadığım için?
Microsoft'tan 2 bin lira civarında lisans anahtarlarını kim alıyor ki? Ucuz keylerin bilgisayarınıza herhangi bir problemi olmaz. Gayet güvenilirdir. Benim fikrimce yasaldır. YazılımBudur'dan alın. Tavsiye ediyorum. Bizzat lisans anahtarı satın aldım ve sorun yaşamadım. Yaklaşık 2 dakika içinde teslim ettiler.

Microsoft'tan 2 bin lira civarında lisans anahtarlarını kim alıyor ki? Ucuz keylerin bilgisayarınıza herhangi bir problemi olmaz. Gayet güvenilirdir. Benim fikrimce yasaldır. YazılımBudur'dan alın. Tavsiye ediyorum. Bizzat lisans anahtarı satın aldım ve sorun yaşamadım. Yaklaşık 2 dakika içinde teslim ettiler.
Link verebilir misiniz

Kardeşim satılan Key'leri Microsoft'tan alıyorsun ama kutusuz ve Online satış olduğu için vergileri olmadığından ucuz oluyorlar. İsmini yazmiyim güvenilir bir site bunun içi video yapmış zaten. Bu Key'leri Microsoft'tan sorgulatıp orijinal olduklarını görmek mümkün. Home versiyonda var her yerde satılıyor kesinlikle orjinaldir ve sorunsuzdur boşuna cevap arama bende çok araştırdım 5 yıl önce aldım 5 yıldır sorun yaşamadım. 5 yıl içinde 2 laptop aldım kardeşlerime PC aldık yükledik bunlar sorunsuz. Yüzde Yüz orjinaldir youtubede bununla alakalı çok video var zaten ara bulursun.
Her sitede satılıyor gir al birinden özellikle şuradan buradan alınır diye bir şey yok hepsi aynı. Ucuz site bul al.

Pro ve Home için ayrı olarak bağlantı bıraktım. Yorumlara bakarsanız zaten güven açısından sorunuzun cevabı mevcut. Ayriyeten herhangi bir zararı olmaz. Benimki orijinal olan bile değil ama yine de bir fark yok mesela.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı