Windows 10 Home Lisans Anahtarı

hasanalpcan

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2016
Mesajlar
174
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün Windows 10 Home işletim sistemim için lisans anahtarı satın aldım fakat normal bir lisans anahtarı gelmedi. Satıcı şöyle bir mail attı. Bu işlemleri yapmam güvenli mi? Dedikleri gibi kodu verirsem bir sorun yaşar mıyım?

Screenshot_3.png


Screenshot_5.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Allah aşkına hangi dolandırıcı site bu. 😄 İsmini verin.

Site değil de satıcı sorunlu galiba. Daha önce aynı siteden farklı satıcıdan Windows 10 Pro lisansı satın almıştım, Windows 10 Enterprise lisans anahtarı göndermişlerdi. Sorunsuz kullanmaya devam ediyorum o anahtarı şu an. Bu lisans anahtarını arkadaşıma almak istiyordum. Önce Pro Key satın aldım, Home olduğu için Windows kabul etmedi. Onu iade ettim, Home satın aldım ama satıcı bu şekilde söyledi . Böyle olunca güvenemedim.
 
Böyle bir yöntem yok hocam. Key gönderilir, girersiniz aktif olur. Onu gönder bunu gir mevzusu yok.

Anladım, iade isteyeceğim öyleyse. Önerdiğiniz Windows 10 Home lisans anahtarı satan bir yer var mı? Ya da bildiğiniz format atmadan, veri kaybı olmadan Home sürümünden Pro sürümüne yükseltmemiz için bir yöntem var mı?
 
Ben Yazılımbudur sitesini kullanırım genelde fakat son zamanlarda MAK key gönderilmiş bazı arkadaşlara. Saglamlisans'a da bakabilirsiniz, güvenilirdir.

Home sürümünden Pro sürümüne yükseltmemiz için bir yöntem var mı?
 
kardeşim hangi siteden almıştın ve iade edebildin mi? ben de aldım aynı şekilde iade etmek istiyorum.
İade istediğimi söyledim, iade işlemi yapılamadığını söylediler ama farklı bir çözüm sundular. Windows 10 Pro lisans anahtarı verdiler. Bu lisans anahtarı sayesinde hem de Home'dan Pro'ya yükselttik, hem de lisanslamış olduk.
Önce başka satıcıdan Windows 10 Pro lisans anahtarı aldığımda Home sürümü yüklü olduğu için kabul etmemişti. Ama bu satıcının söylediğine göre hem yükseltip hem de lisanslamaya yarıyormuş bu anahtar. Denediğimizde de gerçekten işe yaradı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı