Windows 10 Home OEM Key Güvenilir Mi?

Aynı fiyatta olmaz çünkü onların arasında kalite farkı var. Mantıklı bir örnek olmamış. Home ve Pro ise sadece farklı kullanıcı gruplarına hitap eden sürümler. Birbirlerine üstünlükleri yok. He adam kurumsal çalışıyordur, o zaman elbette Home almasının mantığı yok.

Çünkü bu sürümlerin kullanım amaçları ve hitap ettiği kitle farklı. "Ekstra özellik" dediğimiz yazılımlar hiçbir zaman kullanmayacağı ve işletim sistemini şişirmekten başka bir şeye yaramayan programlar olacak. Ben her zaman en saf sürümden yanayım.
Dediklerinizi anladım da ben satın almak için baktığımda sadece n11 de gördüm 40 tl ye home keyi pro key ise her yerde var bana güvenilir bir home key önerebilrmisinz. Birde korkum şu ben homedan pro ya geçmek için bir key var onu yazdığımda hata vermişti alırsam yine hata verirmi diye korkuyorum param boşa gitmesin diye sizce hatayı neden verdi yine verirmi? Bu arada oyun oynayan biriyim onun için aldım pcyi birde ödev falan filan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı