Windows 10 Home oyunlar için daha mı iyi?

Arka planda çalışan program sayısı ne zamandan beri işletim sisteminin performansını etkiler oldu, svchostların hepsini kapatın o halde FPS 600 kat artsın, tabii hepsini kapattıktan sonra kullanıcı hesabınızda oturum açabilir misiniz bilmiyorum. Diyorum, en az şeye sahip olan en performanslısıdır düşüncesinden kurtulun, bilgisayarımda şuan istesem her biri hiç CPU kullanmayan ve 100 kilobayt bellek tüketen 10 bin tane arka plan uygulaması açarım ve oyun performansıma binde bir etkisi olmaz. İnternette Home ve Pro arasında performans farkını test eden olmuş, ben bir fark göremedim siz gördünüz mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda bir diğer video, hala performans farkı göremedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arka planda calışan programlar performansı etkilemez dedin benim için tartışma bitmiştir.Ne kadar az program o kadar performans.ben yıllardır bunu gördüm.Arkadas dikkat edersen oyun için diyor.homede olmayıpta proda olan vede oyun için gerekli olan bir sey söyle arkadasda yüklesin.Neden daha hafifi performanslısı varken pro yukleyim.Üstelik sadece oyun eglence içinse....Örnek olsun o kadar rahatladıkı pc neredeyse durmuş halde...

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 59
Arka planda calışan programlar performansı etkilemez dedin benim için tartışma bitmiştir.Ne kadar az program o kadar performans.ben yıllardır bunu gördüm.Arkadas dikkat edersen oyun için diyor.homede olmayıpta proda olan vede oyun için gerekli olan bir sey söyle arkadasda yüklesin.Neden daha hafifi performanslısı varken pro yukleyim.Üstelik sadece oyun eglence içinse....Örnek olsun o kadar rahatladıkı pc neredeyse durmuş halde...
- Ne kadar az program o kadar performans.ben yıllardır bunu gördüm
İşte diyorum arka plandaki her şeyi görevi sonlandır yapın o halde, her şeyi ama. Bilgisayarımda yüksek bellek tüketen IDE ve Docker gibi programlar sürekli açık duruyor, oyun oynarken vs. kapatmıyorum ve kapalı oldukları haliyle performans farkı da görmedim, eskiden ne kadar az o kadar performans olayına bende inanırdım yalan yok.

- Arkadas dikkat edersen oyun için diyor.homede olmayıpta proda olan vede oyun için gerekli olan bir sey söyle arkadasda yüklesin
Home'da olmayıpta Pro'da oyun için daha iyi olan bir şey sormuyor oyun için Home daha mı iyi diye sormuş ve fark yok diyorum.

- Neden daha hafifi performanslısı varken pro yukleyim
Size göre daha hafif olduğu için daha performanslı olan Home ve Home Single Language'ın Pro'ya ne kadar büyük bir performans farkı attığını gösteren bir videoyu zaten yükledim, daha performanslı olmadığını gördünüz.

- Örnek olsun o kadar rahatladıkı pc neredeyse durmuş halde
Bunu galiba üçüncü veya dördüncü kez söyleyeceğim, benim tezimde RAM kullanımının genel sistem performansına etkisi yok, dolayısıyla bana RAM kullanımım şuradan şuraya düştü diyerek bir yere varamayacaksınız çünkü ben zaten size diyorum ki "RAM kullanımının genel sistem performansına etkisi yok." yani "Bak bellek kullanımım bilmem kaçtan 1,2'ye düştü hani etkisi yoktu." demek geçersiz kalıyor.

Bu arada bu dediğim 16GB gibi günümüz için yeterli belleğe sahip olanlar için geçerli, 4GB belleğiniz varsa bir zahmet sistem takılsın.

Yaşadığın şey bir plasebo etkisi, Windows modlama ortamlarında vs. bunu yaşayan birçok insan var. Plasebo etkisi - Vikipedi.

Single Language de oyun performansı en iyisi diye biliyorum fazladan dil olmadığı için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı