Windows 10 Home Single Language ile Windows 10 Home Aynı mıdır?

WalterBishop

Kilopat
Windows 10 Single Language kurdum Ubuntu idi Laptop geldiğinde. Şimdi lisans almak istiyorum n11 gibi sitelerden. Yalnız Windows 10 Single Language diye bir lisans anahtarı yok Home var yalnızca. Ben lisans aldığımda sorun olur mu aynı şey mi? Birde ek olarak şunu da cevaplarsanız sevinirim. Standart Mühendislik programları kullanacak, Oyun oynayan ve dizi izleyen bir kişiyim. Pro ile Home arasında kayda değer FPS, stabilite tarzı farklar yok değil mi bunu da cevaplarsanız sevinirim.

Home: Ev kullanıcıları için geliştirilen temel işlerde hiçbir eksiği olmayan sürümdür.
Home Single Language: Home ile neredeyse tıtatıp aynıdır. Sizi alakadar edebilecek tek fark Single Language kurulduğu dil dışındaki dillere otomatik olarak geçemez. Dili manuel ekleyebildiğimiz için fark yok denebilir.
Pro: Adı üstünde profesyonel kullanıcılar veya yazılımcılar için önerilen bir sürüm. DISM için ek özellikler sunar ve Windows'un tüm işlevlerini gerçekleştirebilir. Şirketler genelde bunu kullanmaz!
Enterprise: Şirketler için VL gibi özel teknolojileri destekleyen sürümdür. Ev kullanıcıları için önerilmez. Güncellemeler hemen uygunlanmaz çünkü ağır bir sistemdir sorun yaratabilir ve şirketler çoğu zaman güncellemeleri 6 ayda bir veya yılda bir uygularlar.

İhtiyacını Home Single Language veya Home karşılayacaktır ama Home lisansı alırsan Home olarak format atman gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı