Windows 10 Home Single Language iyi mi?

@H5N saol ama yazidigin editionid ve productname ilkinemi yoksa ikincesinimi ait bide orda iki tane regedit yolu var ikisinide bakip atarmisin yardimin icin saol

1.kopyalayacagan yer
regedite girdikten sonra üste bilgisiyar yada computer yazan yeri silip bunu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion yapıştır ve sağda
EditionID ve ProductName yazan yerlerin içinde ne yazdıkları lazım

2.kopyalayacagın yer
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion bunuda yapıştırp sağdaEditionID ve ProductName yazan yerlerin içinde ne yazdıklarını lazım
Atarken bu 1.yola buda 2.yola ait dersen cok iyi olur
Ikiside ayni olabilir ama emin olmak istiyorum

EditionID ; CoreSingleLanguage

ProductName ; Windows 10 Home Single Language

yazıyor ben de dostum.

Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok memnunum. İlk pc'yi aldığımda mavi ekran almaktan pc'yi iade etmek istediğimi söyledim. Adamlar Home sl kurup geri gönderdiler. Yaklaşık 14 aydır hiç mavi ekran almadım ve hiç bir performans sorunu yaşamadım.

Teşekkür ederim Windows 10 1709 Home Single Language kurdum şuan stabil ve gayet iyi oldu.

@The Undertaker @H5N bana regediten bu ayarları atarmısın
1.kopyalayacagan yer
regedite girdikten sonra üste bilgisiyar yada computer yazan yeri silip bunu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion yapıştır ve sağda

2.kopyalayacagın yer
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersionbunuda yapıştırp sağdaEditionID ve ProductName yazan yerlerin içinde ne yazdıklarını lazım

@The Undertaker @H5N bana regediten bu ayarları atarmısın
1.kopyalayacagan yer

2.kopyalayacagın yer
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersionbunuda yapıştırp sağdaEditionID ve ProductName yazan yerlerin içinde ne yazdıklarını lazım

1. Kısım
Edition ID: CoreSingleLanguage
Product Name : Windows 10 Home Single Language

2. Kısım
Edition ID: CoreSingleLanguage
Product Name: Windows 10 Home Single Language

Bunlar yazıyor sorduğun yerlerde. Neden sordun ki?

Arkadaşlar PC'ye format attırdım da, formatı atan kişi Windows 10 Home Single Language sürümünü yüklemiş (orijinal) bunun oyunlarda çok bir farklı olur mu? Eskiden Windows 10 Pro kullanıyordum da illa yükseltmeli miyim?

W10h sl mükemmel bir şey performans düşüşü yaşamıyorum. Daha öncelerde Home ve Pro da kullandım ama en iyisi dersen sl. Şu an sl kullanıyorum çok memnunum. (20H2 sürümü)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı