Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #1 RAM 8 GB RAM SSD veya HDD modeli 500 GB SSD İşlemci i7-7500U Arkadaşlar sisteme format atacaktım, yanlışlıkla Home Single Language kurmuşum. Tekrar format atmalı mıyım? Dil olarak sadece Türkçe kullanacağım.
Arkadaşlar sisteme format atacaktım, yanlışlıkla Home Single Language kurmuşum. Tekrar format atmalı mıyım? Dil olarak sadece Türkçe kullanacağım.
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 11 Ekim 2023 #2 Tekrar atmana gerek yok, çünkü çok bir fark yok. Ama yok illa atacağım diyorsan Ltsc veya Ltsb yükleyebilirsin. Ama dediğim gibi gerek yok.
Tekrar atmana gerek yok, çünkü çok bir fark yok. Ama yok illa atacağım diyorsan Ltsc veya Ltsb yükleyebilirsin. Ama dediğim gibi gerek yok.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #3 700598 dedi: Tekrar atmana gerek yok, çünkü çok bir fark yok. Ama yok illa atacağım diyorsan Ltsc veya Ltsb yükleyebilirsin. Ama dediğim gibi gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam performans düşüklüğü falan olur mu Pro'ya göre? Normalde Pro kuracaktım.
700598 dedi: Tekrar atmana gerek yok, çünkü çok bir fark yok. Ama yok illa atacağım diyorsan Ltsc veya Ltsb yükleyebilirsin. Ama dediğim gibi gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam performans düşüklüğü falan olur mu Pro'ya göre? Normalde Pro kuracaktım.
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 11 Ekim 2023 #4 Rsmefaw dedi: Hocam performans düşüklüğü falan olur mu Pro'ya göre? Normalde Pro kuracaktım. Genişletmek için tıkla... Pro'dan daha hızlı olur emin olabilirsin.
Rsmefaw dedi: Hocam performans düşüklüğü falan olur mu Pro'ya göre? Normalde Pro kuracaktım. Genişletmek için tıkla... Pro'dan daha hızlı olur emin olabilirsin.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.434 Makaleler 1 Çözümler 22 11 Ekim 2023 #5 Performans farkı yaşamazsın.
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #6 Rsmefaw dedi: Hocam performans düşüklüğü falan olur mu Pro'ya göre? Normalde Pro kuracaktım. Genişletmek için tıkla... Hayır aksine en iyisini indirmişsiniz. Eğer hâlâ performansta bir sorun görüyorsanız yukarıda dendiği gibi LTSC indirin.
Rsmefaw dedi: Hocam performans düşüklüğü falan olur mu Pro'ya göre? Normalde Pro kuracaktım. Genişletmek için tıkla... Hayır aksine en iyisini indirmişsiniz. Eğer hâlâ performansta bir sorun görüyorsanız yukarıda dendiği gibi LTSC indirin.