Takas Windows 10 Home Single Language Serial Key

• Konuyu başlatan hsnll
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.561
Ellerinize sağlık. Yalnız gönderdiğiniz ürün anahtarının sonu 6F4BT ile bitiyor. Bu ürün anahtarı internette var. Windows yüklemek için kullanılıyor. Windows etkinleştirmek için değil. Ama canınız sağolsun. Bende Windows 7 Home Premium keyi gönderdim. Güle güle kullanın. Gönderdiğiniz keyi herkes kullanabilir bir sıkıntı olmaz ama Windows 10'u bu key ile etkinleştirmeleri için Orjinal 7,8 sürümünden yükseltme yapmaları lazım. Yükseltme yaptıklarında anakart Microsoft'a Windows 10 etkinleştirilmek için kaydediliyor artık nasıl yapılıyorsa. Yükseltme yapan herkese aynı key dağıtılıyor. Artık başka Windows 7 keyi ile 10'a yükseltirim.
Yok önceki bilgisayarımda Windows 10'u format atarak kurmuştum olmaz ise ben Microsoft'un sitesinden indirdiğim işletim sistemini size yollarım format atarak kurduğumda etkinleşmişti.

Yok önceki bilgisayarımda Windows 10'u format atarak kurmuştum olmaz ise ben Microsoft'un sitesinden indirdiğim işletim sistemini size yollarım format atarak kurduğumda etkinleşmişti.

Önceki bilgisayar Windows 10'a yükseltilmiştir. Ama sıkıntı yok benim için. Canınız sağolsun.

Link

Bu sayfadaki işletim sistemini diyorsanız, lisanslı bir Windows 7 yada Windows 8.1'e sahipsek ücretsiz Windows 10'a yükseltebiliyoruz. Windows 10 kullanmamız için bir kerecik yükseltmeniz gerekiyor. Anakart Microsoft sunucularına kaydediliyor ve Windows 10'a yükselttiğimizde herkese verilen aynı keyden bize de veriliyor. (Daha önce kullandığımız Windows 7 yada Windows 8.1'in anahtarı verilmiyor. O anahtar ile Windows 10'u etkinleştiremiyoruz.) Daha sonra istediğimiz kadar temiz format atıp Windows 10 kurup Microsoft'un bize verdiği bu key ile etkinleştirebiliyoruz. Eğer daha önce yükseltme yapmadıysak etkinleştirme başarısız olur. Bunun için Link'teki gibi bir işletim sistemi almamız gerekiyor. Yanında etkinleştirme anahtarı veriliyor. Bu anahtar ile daha önce Windows 10 yüklenmemiş bilgisayarı lisanslayabiliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı