Windows 10 Home Single Language'den Pro'ya geçmek

ufukYL

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, internette vs. görünce kafama dank etti ve Laptop'umu Home Single Language'den Pro'Ya yükseltmek istedim. Aslında bir yandanda yeni bir başlangıç gibi, yani hem sıfırlayacağım hem de Pro'ya geçeceğim. Bana gerekli adımları söyler misiniz? 32 GB'lik USB Belleğim var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle geçebilirsiniz ama, temiz kurulum yapıp anahtarı Pro anahtarı girmeyi tercih ederim.

Hocam 5mb internetke 5.5 gb dosyada istemeyin ya umarım baş çıkmaz çünkü :C'de yer yok

Ya mega.nz'den link yaptıkları için indiremiyorum yaa bi link yapabilicek var mı?
Hocam ben yapabildimde bu bana istediğim windowsu sectirmedi .d?

Son düzenleme:
Hocam ben yapabildimde bu bana istediğim windowsu sectirmedi .d?
Hocam bunun için ISO dosyasını modifiye etmeniz gerek, çok basit bir işlem. Ben de sürüm seçememiştim, bu konu sorununuzu çözecektir.

Evet dostum, bende biraz araştırdıktan sonra gördüm fakat iş işten geçti Bu arada ilk format deneyimimdi USB ile, yani eğer birşey olursa yapacağımı bilmiyorum. Teşekkür ederim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…