D DenizDS Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 181 10 Temmuz 2020 #1 Merhabalar FreeDOS bir laptop almıştım Windows'u yükledim ancak henüz aktiflestirmedim, Windows 10 Home Single Lang. Olarak kurdum. Key'i Pro olarak alsam sorun olur mu? Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2020
Merhabalar FreeDOS bir laptop almıştım Windows'u yükledim ancak henüz aktiflestirmedim, Windows 10 Home Single Lang. Olarak kurdum. Key'i Pro olarak alsam sorun olur mu? Teşekkürler şimdiden.
n4than Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 546 Çözümler 5 Yer İstanbul 10 Temmuz 2020 #2 Sorun olur. Hangi sistem kurduysaniz ona göre key alın. Yada key'e göre sistem kurun.
D DenizDS Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 181 10 Temmuz 2020 #3 n4than dedi: Sorun olur. Hangi sistem kurduysaniz ona göre key alın. Yada key'e göre sistem kurun. Genişletmek için tıkla... Peki direkt home olsam yeter li olur mu yoksa ayriteyeten home un Single Language versiyonunu mu almalıyım
n4than dedi: Sorun olur. Hangi sistem kurduysaniz ona göre key alın. Yada key'e göre sistem kurun. Genişletmek için tıkla... Peki direkt home olsam yeter li olur mu yoksa ayriteyeten home un Single Language versiyonunu mu almalıyım
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.334 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 10 Temmuz 2020 #4 DenizDS dedi: Peki direkt home olsam yeter li olur mu yoksa ayriteyeten home un Single Language versiyonunu mu almalıyım Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro'ya yükseltme anahtarı satın alabilirsin. 10 lira civarı bir şeydi sanırım.
DenizDS dedi: Peki direkt home olsam yeter li olur mu yoksa ayriteyeten home un Single Language versiyonunu mu almalıyım Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro'ya yükseltme anahtarı satın alabilirsin. 10 lira civarı bir şeydi sanırım.
D DenizDS Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 181 10 Temmuz 2020 #5 imnotagamer dedi: Windows 10 Pro'ya yükseltme anahtarı satın alabilirsin. 10 lira civarı bir şeydi sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşündüm ancak benimki home sl olduğu için sıkıntı çıkarır mı onu düşünemedim
imnotagamer dedi: Windows 10 Pro'ya yükseltme anahtarı satın alabilirsin. 10 lira civarı bir şeydi sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende böyle düşündüm ancak benimki home sl olduğu için sıkıntı çıkarır mı onu düşünemedim
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.334 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 10 Temmuz 2020 #6 DenizDS dedi: Bende böyle düşündüm ancak benimki home sl olduğu için sıkıntı çıkarır mı onu düşünemedim Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben kardeşimin bilgisayarında denedim. Pro'ya yükseltti Home SL'den.
DenizDS dedi: Bende böyle düşündüm ancak benimki home sl olduğu için sıkıntı çıkarır mı onu düşünemedim Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben kardeşimin bilgisayarında denedim. Pro'ya yükseltti Home SL'den.
D DenizDS Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 181 10 Temmuz 2020 #7 Telefon numarası falan isteniyor versek problem olmaz sanırım imnotagamer dedi: Hayır. Ben kardeşimin bilgisayarında denedim. Pro'ya yükseltti Home SL'den. Genişletmek için tıkla...
Telefon numarası falan isteniyor versek problem olmaz sanırım imnotagamer dedi: Hayır. Ben kardeşimin bilgisayarında denedim. Pro'ya yükseltti Home SL'den. Genişletmek için tıkla...
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.334 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 10 Temmuz 2020 #8 DenizDS dedi: Telefon numarası falan isteniyor versek problem olmaz sanırım Genişletmek için tıkla... Nereden alıyorsunuz?
DenizDS dedi: Telefon numarası falan isteniyor versek problem olmaz sanırım Genişletmek için tıkla... Nereden alıyorsunuz?
D DenizDS Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 181 10 Temmuz 2020 #9 imnotagamer dedi: Nereden alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Lisansbudur
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.334 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 10 Temmuz 2020 #10 DenizDS dedi: Lisansbudur Genişletmek için tıkla... Orayı bilmiyorum. Ben yazilimbudur sitesinden almıştım ama son 1 senedir bazı sorunlar yaşanıyormuş oradan kaynaklı.
DenizDS dedi: Lisansbudur Genişletmek için tıkla... Orayı bilmiyorum. Ben yazilimbudur sitesinden almıştım ama son 1 senedir bazı sorunlar yaşanıyormuş oradan kaynaklı.