Peki direkt home olsam yeter li olur mu yoksa ayriteyeten home un Single Language versiyonunu mu almalıyımSorun olur. Hangi sistem kurduysaniz ona göre key alın. Yada key'e göre sistem kurun.
Windows 10 Pro'ya yükseltme anahtarı satın alabilirsin. 10 lira civarı bir şeydi sanırım.Peki direkt home olsam yeter li olur mu yoksa ayriteyeten home un Single Language versiyonunu mu almalıyım
Bende böyle düşündüm ancak benimki home sl olduğu için sıkıntı çıkarır mı onu düşünemedimWindows 10 Pro'ya yükseltme anahtarı satın alabilirsin. 10 lira civarı bir şeydi sanırım.
Hayır. Ben kardeşimin bilgisayarında denedim. Pro'ya yükseltti Home SL'den.Bende böyle düşündüm ancak benimki home sl olduğu için sıkıntı çıkarır mı onu düşünemedim
Hayır. Ben kardeşimin bilgisayarında denedim. Pro'ya yükseltti Home SL'den.
Nereden alıyorsunuz?Telefon numarası falan isteniyor versek problem olmaz sanırım
LisansbudurNereden alıyorsunuz?
Orayı bilmiyorum. Ben yazilimbudur sitesinden almıştım ama son 1 senedir bazı sorunlar yaşanıyormuş oradan kaynaklı.Lisansbudur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.