Windows 10 Home SL kurmak performans arttırır mı?

ruzgaraz

Hectopat
Daha fazla  
SFC ve DISM araçları çalışmıyor. Windows işlemi olarak 36 tane işlem var. PC yavaşladı. Home SL kurmak işe yarar mı?

Sisteminiz çok düşük ise ve Windows 10 işletim sistemini kullanmak istiyorsanız internette Windows 10'un kırpılmış sürümleri var.(Windows 10 performance Edition, Windows 10 superlite, Windows 10 Lite vs)

Windows 10 SuperLite Kurmanızı Tavsiye Ederim Hızlı Oluyor Gereksiz Windows Özelliklerini Ortadan Kaldırıyor Yaklaşık 2 Senedir Aktif Olarak Kullanmaktayım

Arkadaşlar sistem dosylarını onarmak istiyorum aslında. Moderatörler değiştirmiş başlığı. Dediğim gibi SFC ve DISM araçları çalışmıyor

Arkadaşlar sistem dosylarını onarmak istiyorum aslında. Moderatörler değiştirmiş başlığı. Dediğim gibi SFC ve DISM araçları çalışmıyor.

Modların kafasına göre konulara karışmasını anlayamıyorum. Auslogics boostspeed indirip hata aratabilirsiniz, ya da sistemin kendisinden disk hata denetleme gibi işlemler yapabilirsiniz. Bunlar olmazsa sistem geri yükleme noktası varsa onu kullanabilirsiniz(sorun başlamadan önce varsa), eğer bu da olmazsa format atman gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı