Windows 10 Home sürümüne Windows Virtual PC (Hyper-v) nasıl kurulur veya aktifleştirilir?

Windows 7'deki adı Windows Virtual PC. Normalde Pro sürümündeydim zaten RAM kullanımı daha az Home sürümünün zaten o video ile kurdum az sonra deneyeceğim Windows 98 kurup.

Hocam Windows 98 niye kuruyorsunuz acaba?

Direk normal bir şekilde kurmanız daha mantıklı olur sanki.
Ayrıca Windows 10 tavsiye ederim. 2.6 GB kullanıyor ama performansı iyi yine de. 4 GB RAM var ve HDD sistem. E7500 var senin işlemciden düşük.

Hocam Windows 98 niye kuruyorsunuz acaba?

Direk normal bir şekilde kurmanız daha mantıklı olur sanki.

VirtualBox ve WMvare'de internet gelmiyordu eski Windows sürümlerinde o yüzden Windows 98 kurup deneyeceğim.
Ayrıca Windows 10 tavsiye ederim. 2.6 GB kullanıyor ama performansı iyi yine de. 4 GB RAM var ve HDD sistem. E7500 var senin işlemciden düşük.

Ben zaten Windows 10 Home kullanıyorum 8 GB RAM var Pro sürümü yarısını kullanıyordu zaten şu an sizin dediğiniz miktar kadar RAM kullanıyor bu sürüm. E8400, 8 GB RAM, 1 TB WD Blue HDD ile kullanıyorum Windows 10'u.

Ben zaten Windows 10 Home kullanıyorum 8 GB RAM var Pro sürümü yarısını kullanıyordu zaten şu an sizin dediğiniz miktar kadar RAM kullanıyor bu sürüm. E8400, 8 GB RAM, 1 TB WD Blue HDD ile kullanıyorum Windows 10'u.

VirtualBox ve Wmvare'de internet gelmiyordu eski Windows sürümlerinde o yüzden Windows 98 kurup deneyeceğim.

Hocam ben Windows 10 Pro kullanıyorum. Hemide KMS'li. Ama bu biraz farklı KMS. Yapıştı resmen. Retail key gözüküyor. KMS'den eser yok ama lisans Retail.

Ayrıca oyunlarda da fena değil yine işlemci.

Vt-X desteği var. BIOS'tan "virtualization Technology" ayarının açık olduğuna emin misin?

Açik VMware CPU eski olduğu için kabul etmiyor. Zaten Hyper-v kurdum o çalışıyor Windows kurdum hemen bir sorun yok. Sanallaştırma açik.
Bu arada Pegatron IPX41-D3 anakart'ıda yaktık hayırlı olsun Gigabyte G41M Combo

Son düzenleme:
Açik VMware CPU eski olduğu için kabul etmiyor. Zaten Hyper-v kurdum o çalışıyor Windows kurdum hemen bir sorun yok. Sanallaştırma açik.
bu arada Pegatron IPX41-D3 anakart'ıda yaktık hayırlı olsun Gigabyte G41m combo

Anakartı nasıl yakmayı başardın acaba? Tebrik ederim. Kondansatör mü patlattın?

Anakartı nasıl yakmayı başardın acaba? Tebrik ederim. Kondansatör mü patlattın?

Yok ya bir anda elektrik gitti geldi zaten Buzzer'da vardı anakartta ne ses geliyor ne de görüntü.
CPU değiştirdim, RAM değiştirdim, ekran kartı ve PSU değiştirdim 10 tane hiçbir türlü çalışmadı.
Anakartın herhangi bir yerinde deforme yok.

Yok ya bir anda elektrik gitti geldi zaten Buzzer'da vardı anakartta ne ses geliyor ne de görüntü.

O zaman dualar eşliğinde BIOS pimini sök. Sonrasında zemzem suyu ile yıka ve dualar ile BIOS pilini tak (!) şaka bir yana geçmiş olsun. Pegatron anakart iyi değil zaten Gigabyte iyi olmuş. Ama UPS kullansan iyi olur. Muhtemelen elektrik voltajı anlık çok yüksek gelmiş.

O zaman dualar eşliğinde BIOS pimini sök. Sonrasında zemzem suyu ile yıka ve dualar ile BIOS pilini tak (!) şaka bir yana geçmiş olsun. Pegatron anakart iyi değil zaten Gigabyte iyi olmuş. Ama UPS kullansan iyi olur. Muhtemelen elektrik voltajı anlık çok yüksek gelmiş.

O anakart bende 10. yılını doldurdu demek ki bu kadarmış. Dediklerini deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı