Windows 10 Home'dan Linux Mint'a geçilmeli mi?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Windows 10 Home kullanıcısıyım ve bana hiç stabil, kararlı gelmiyor Windows. Bilmiyorum neden böyle Mac ve konsol ile uzun zaman geçirdim sanırım Windows bu yüzden bana stabil gelmiyor. Yeni bir işletim sistemi arayışı içine girdim Linux Mint arayüzü ve kararlılığı ile bana cazip geldi. Sizce geçiş yapmalı mıyım, oyun performansı ve güvenlik anlamında bana eksi bir şey katar mı? Önerdiğiniz bir işletim sistemi var mıdır?

@Baran30 her oyunu açmaz. Linux Mint başlangıç için iyidir. Ne oynuyorsunuz?

Hocam ne oynuyorsunuz diye sormuşsunuz o an canım ne ister is yani Valorant CS bazen Witcher GTA Doom olabiliyor yani o anki halime göre değişiyor çoğu oyunu oynarım. Açmadığı oyunlar hangileridir.

Valorant olmaz. CS:GO destek var. Witcher protonla açılabilir. vs Dual Boot yapabilirsiniz yani hem Linux hem Windows kullanabilirsiniz. @Baran30 GTA 5'i açan var ama açamayan da var. Doom hangi Doom?

Doom Eternal. Cevabın için teşekkür ederim sanırım Dual Boot yapacağım iki işletim sistemi de gerekli olacak gibi bana. Sizin neden Linux kullandığınızı sorabilir miyim? Ve Windows'a göre daha stabil çalışır mı? Hangi Linux sürümünü tavsiye edersiniz ben Mint diye düşünmüştüm.

Deep'in OS, Ubuntu, kubuntuya bakabilirsiniz.
Deep'in OS.

1609185229647.png

Ubuntu.

1609185324517.png

Kubuntu.

1609185369360.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı