Windows 10 Home'dan Single Language'ye Geçme

Daha fazla  
Benim eskiden windows 10 single language lisansım vardı ve harddiskim bozuldu, şimdi tekrar yükledim windows 10 ama home sürümü benim lisansımı yazınca kabul etmedi. Yani kısaca windows 10 home'dan windows 10 single language'ye gecmem lazim.

Windows 10 Single Language geçmen için iso dosyasını indirip temiz kurulum yapman gerekecek.
Microsoft zaten ücretsiz olarak indirme linklerini veriyor.

Windows' un çıkış tarihinden itibaren 1 yıl içinde ücretsiz yükseltmeyi yapan hiç bir kullanıcı 1 yıl sonra Windows 10’u tekrar satın almak zorunda kalmayacak. Haberlerde ve farklı kaynaklarda okuduğunuz “1 yıl sonra ücretli olacak” ibaresi sadece 1 yıl içinde ücretsiz yükseltme teklifinden yararlanmayan kullanıcılar için geçerli. Uzun lafın kısası, eğer 29 Temmuz 2015’den sonraki 1 yıl içinde (29 Temmuz 2016’ya kadar) Windows 10’a ücretsiz yükseltme fırsatından yararlanırsanız ömür boyu ücretsiz lisansa sahip olacaksınız. Eğer bu sürede yükseltme işlemini yapmazsanız ücretli olarak satın almak zorunda kalacaksınız.

Kaynak: Microsoft

Windows' un çıkış tarihinden itibaren 1 yıl içinde ücretsiz yükseltmeyi yapan hiç bir kullanıcı 1 yıl sonra Windows 10’u tekrar satın almak zorunda kalmayacak. Haberlerde ve farklı kaynaklarda okuduğunuz “1 yıl sonra ücretli olacak” ibaresi sadece 1 yıl içinde ücretsiz yükseltme teklifinden yararlanmayan kullanıcılar için geçerli. Uzun lafın kısası, eğer 29 Temmuz 2015’den sonraki 1 yıl içinde (29 Temmuz 2016’ya kadar) Windows 10’a ücretsiz yükseltme fırsatından yararlanırsanız ömür boyu ücretsiz lisansa sahip olacaksınız. Eğer bu sürede yükseltme işlemini yapmazsanız ücretli olarak satın almak zorunda kalacaksınız.
Sanırım soran arkadaş bunu sormamış, zaten Windows 10 lisansım var diye söylemiş.
Burdan aracı indirip USB veya CD yazabilirsin; http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı