Windows 10 hoşgeldin yazısının üstünde şifre bölümünün çıkması

murat____ay

Hectopat
Daha fazla  
Benim PC açılışta her zaman olmuyor ama ara sıra hoşgeldin yazının üstünde pasword bölümü çıkıyor. Buna ellesemde ellemesemde bir şey olmuyor. PC yine aynı hızda açılıyor bu hata neden olabilir çözümü var mı ? pc'ye bir şey olmuyor ama görsel olarak insanı rahatsız ediyor.

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    929 KB · Görüntüleme: 422
Son düzenleyen: Moderatör:
Şifresiz giriyor mu peki?
alıntı bir yazı paylaşıyorum. kendim denedim oldu
Adım 1: Öncelikle bilgisayarımız açıyoruz ve (son kez) şifremizi giriyoruz.
Adım 2: Win – X tuş kombinasyonunu basıyoruz. (Windows tuşuna basarken X tuşuna basıyoruz yani.)
Adım 3: Açılan listeden Komut İstemi (Yönetici) 'yi seçiyoruz.
Adım 4: Açılan siyah ekranda (kendisi komut penceresi olmakta) control userpasswords2 yazıp Enter 'a basıyoruz.
Adım 5: Karşımıza gelen pencerede "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" yazan kutucuktaki işareti kaldırıyoruz ve Tamam 'a tıklayıp pencereyi kapıyoruz.
Adım 6: Ve son olarak açılan formda son kez şifremizi girip, her bilgisayar açıldığında şifre girmediğimiz bir hayata gülümseyerek devam ediyoruz.

Bu bir hatadır arkadaşlar. Bende de ilk kurduğumda çıktı güncellemeleri yükleyince düzeldi bir daha hiç çıkmadı.
Mesela şöyle bir hata var hala düzeltilmedi masaüstünde herhangi bir dosyayı sildiğinizde görev çubuğunda ki simgeler saliseliğine olsada gidip geliyor. Zamanla sorunlar düzelecektir tabi ki.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı