Windows 10 İçin Antivirüs Önerisi

hayhaybaskan

Hectopat
Daha fazla  
Sizin kullandığınız antivirüs programları var mı? Memnun olduğunuz. Ben 2 aydır antivirüs kullanmıyorum, windowsun kendi koruması var adı şuan aklıma gelmedi ve bir de bu programdab bana hiçbir virüs uyarısı gelmedi 2 ay boyunca. Önerilerinizi bekliyorum hem başkalarınada katkısı olur. En önemliside PC'yi yormayan bir program olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 günlük Norton kullanımım bittikten sonra Avast Free Antivirus 2015 'i ve ESET NOD32 Antivirus 2015'i 30 günlük deneme olarak kullandım.
Şuanda Kaspersky Internet Security 2015 30 günlük deneme kullanıyorum. Yeni bir PC toplayacağım için satın alma gereksinimi duymadım.
Uyumluluk gösteren açısından bildiklerim bunlar.

Ben ev kullanıcıları açısından bakıldığında anti virüs yazılımlarının pahalı olduğunu düşünüyorum. Korsan bir şekilde güvenlik yazılımı kullanmaksa çok ironik olur. Defender, sisteminizde konforunuzu aksatmıyorsa (görev yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz) bence kullanmaya devam edin. Defender dışında ücretsiz anti virüs çözümleri de mevcut, fakat ben kullanmadığım için herhangi bir tavsiyede bulunmak istemem. Araştırabilirsiniz.

60 günlük Norton kullanımım bittikten sonra Avast Free Antivirus 2015 'i ve ESET NOD32 Antivirus 2015'i 30 günlük deneme olarak kullandım.
Şuanda Kaspersky Internet Security 2015 30 günlük deneme kullanıyorum. Yeni bir PC toplayacağım için satın alma gereksinimi duymadım.
Uyumluluk gösteren açısından bildiklerim bunlar.

6 ay önce aldığım Avastı kullanıyorum bende hala Windows 10 da. hiç bir problem görmedim yaşamadım. Daha doğrusu yıllardır avast kullandım :) Memnunum. Arkadaşlara bilgi olsun en azından.

Bitdefender, Kaspersky, F-Secure, Trend Micro vs. gibi güvenilir yazılımları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Ben ev kullanıcıları açısından bakıldığında anti virüs yazılımlarının pahalı olduğunu düşünüyorum. Korsan bir şekilde güvenlik yazılımı kullanmaksa çok ironik olur. Defender, sisteminizde konforunuzu aksatmıyorsa (görev yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz) bence kullanmaya devam edin. Defender dışında ücretsiz anti virüs çözümleri de mevcut, fakat ben kullanmadığım için herhangi bir tavsiyede bulunmak istemem. Araştırabilirsiniz.
Internet'te her şeyi uygun fiyata bulmak mümkün. Mesela geçen gün Windows 10 Pro aldım 50 liraya, bugün'de 1 yıllık 3 pc için Trend Micro Maximum Security 2016 aldım 11 liraya. Araştırmasını bilmek gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    327,8 KB · Görüntüleme: 404
Son düzenleme:
Kaspersky Internet Security 2015 veya 2016 beta yeterince iyi. 2016 Beta kullanıyorum hem 90 gün kullanım süresi veriyor ücretsiz hem de koruyor yeterince. Beta olmasına bakmayın, 2015'in son halini baz aldığı için Antivirüs özelliğinden aman vermez.
Tavsiyemdir.

Win. XP zamanlarımdan beri Avira kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Hem sisteme çok az yük bindiriyor, hem ücretli ve ücretsiz sürümü arasında ciddi bir fark yok, hem de işini yeterince iyi yapıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı