Windows 10 için desteğinin bitmesine son 23 gün kaldı!

Ben Windows 7 kullanıyorum. @ahmttrn60 Bu 950 mesajı Windows 7 ile attım.

Windows 11'e artık geçilmesi lazım. Çoğu kişi ilk çıktığı zamanlar denediği için ön yargılı bayağı. Ya da düşük sistemle denedikleri için. Şu an gayet stabil bir işletim sistemi Windows 11. güncellemelerle toparladı.

Hala stabil değil. Birkaç güne Windows 11 25H2 gelecek zaten o zaman toparlayacaktır. (umarım😁)

Ben Windows 7 kullanıyorum. @ahmttrn60 Bu 950 mesajı Windows 7 ile attım.
Kullanılabilir gayet normal.

Futbol takımı tutar gibi taraf tutmanın hiçbir anlamı yok yenisi varsa geçersin bu kadar. Hard disk kullananlar eski püskü işlemci, ekran kartı kullananlar yenilik kavramına alışmadıkça yüzü gülmeyecek en azından Windows 11 desteklesin işlemciniz anakartınız.

Windows 10'un desteğinin bitmesine sadece 23 gün kaldı. 14 Ekim'de Windows 10'un desteği bitecek. Desteği bitmesine rağmen Windows 10 kullananlar Microsoft tarafından destek alamayacaklar. Ama Windows 10 LTSC 2031 yılına kadar destek alacak. Şimdi LTSC veya diğer değiştirilmiş Windows sürümlerini saymazsak sadece 1 tane desteği devam eden işletim sistemi kalacak. Windows 11. yani 2026 yılının ortalarında Windows 12'nin çıkma ihtimali var.
Windows 11'e geçmek istiyorum ama bilgisayarımda TPM yok. LoL falan açmıyor W11'de. 10'da kalacağım.

Aslında 10 bana daha iyi geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı