Windows 10 için dosya gezgini alternatifi program önerisi

469826

Hectopat
Makaleler
16
Böyle program/programlar var mı bilmiyorum ama dosya gezgini gibi işlevi olan ama arayüzü görünümü vs. daha şık duran programlar vs. var mı? Varsa önerebileceğiniz neler var?

Link verebilir misiniz?
bahsettiği bu hocam.
1661337275055.png

Ne alaka ben böyle bir şey demedim.

Bakın bu videoda detaylıca anlatılmış. Bakın beğenirseniz indirebilirsiniz.Denetim masasına da uyguluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ne alaka ben böyle bir şey demedim.

Bakın bu videoda detaylıca anlatılmış. Bakın beğenirseniz indirebilirsiniz. Denetim Masası'na da uyguluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam 7tsp ile yaptım bunları zaten bende.

Windows 11'de Görev Yöneticisi'ni bozmuştu ama bende.

Ayrıca şöyle bir şey arıyorum, Windows 11’de programların köşeleri hafiften yuvarlak ya windows 10’da da böyle olmasını istiyorum. Var mı böyle program?

Ayrıca şöyle bir şey arıyorum, Windows 11’de programların köşeleri hafiften yuvarlak ya windows 10’da da böyle olmasını istiyorum. Var mı böyle program?
Hocam onu bende çok aradım. Gerçekten öyle olması hoş gözüküyor. Yapabilen var ama uğraştırıyor.

2004 ile normalde windows 10 a gelecekmiş yuvarlak kenarlar ancak gelmemiş. İnternette öyle yazıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı