Windows 10 için Driver destegi yok ise ne yapılmalı ?

Benim için uygun olan hangisi ?

• Win 10

Oy: 11 61,1%
  • Win 7

Oy: 7 38,9%

• Oy verenlerin toplamı
    18

aliiii

Hectopat
Daha fazla  
ASUS N56VZ kullanıcısıyım, ASUS Win8,1'e kadar kendi sitesinde driverları eklemiş ama Win 10 için eklememiş vede en çok driver win 7 için var. Şimdi bilgisayarıma format atınca Win 7 mi 10 mu yüklemeliyim ?

Windows 10 sürücülein hepsini ya da büyük bir kısmını kendisi yükleyecektir. Yüklenmeyen sürücü olursa ilk olarak Windows Update üzerinden tüm güncelleştirmeleri alın. Yine yüklenmezse Windows 8.1 ya da 7 sürücüleri kullanılabilir.

Anakart chipsetinin ve diğer bileşenlerinin tamamının Windows 10 desteği var. Windows Update sürücülerinin büyük bir çoğunluğunu otomatik olarak kuracak. Chipset sürücülerini ve Intel Graphics sürücülerini Intel Driver Update Ulity yazılımı ile yükle. O laptop ile en iyi işletim sistemi deneyimini Windows 10 x64'den alırsın.

Windows 10 sürücülein hepsini ya da büyük bir kısmını kendisi yükleyecektir. Yüklenmeyen sürücü olursa ilk olarak Windows Update üzerinden tüm güncelleştirmeleri alın. Yine yüklenmezse Windows 8.1 ya da 7 sürücüleri kullanılabilir.

Bu şumu demek oluyor. Yanlış anlamadım değil mi? Ekran kartı sürücüm WIN 10 desteklemiyor. O zaman WIN 10 kurulu olan sisteme WIN 8 sürücüsü kurulabilir mi? Doğrumudur?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı