Windows 10 için hangi tür key alınmalı?

Twoberk

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar, benim bir sorum olacaktı. Şimdi ben Windows etkinleştirmek için key alacağım ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım ve saglamlisans diye bir site buldum ve birçok kişi güvenilir diyor. Asıl sorum şu ki ben şimdi bu lisans keyini alacağım Windows 10 Pro için ama bir OEM var bir de direk Windows 10 Pro lisansı var ben bunların hangisini almalıyım? Linklerini aşağıya bıraktım bir incelerseniz sevinirim.

Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans

Bunlardan hangisini almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM yalnızca kurduğun bilgisayarda kullanabileceğin lisans türüdür. Retail ise farklı farklı sistemlere taşınabilir.

Alttaki dijital. Yani, Retail. Üsteki OEM. Ben üstekini öneririm.

Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar, benim bir sorum olacaktı. Şimdi ben Windows etkinleştirmek için key alacağım ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım ve saglamlisans diye bir site buldum ve birçok kişi güvenilir diyor. Asıl sorum şu ki ben şimdi bu lisans keyini alacağım Windows 10 Pro için ama bir OEM var bir de direk Windows 10 Pro lisansı var ben bunların hangisini almalıyım? Linklerini aşağıya bıraktım bir incelerseniz sevinirim.

Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans

Bunlardan hangisini almam lazım?
OEM daha iyi format atınca gitmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00