Windows 10 için ISO ve USB bellekten kurulum farkı

Katılım
27 Haziran 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle bu konuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. Sorularımın ilki Yeni alacağım bilgisayar için USB belleğe kurulum yaptım fakat ISO dosyası ile yapmadım. Galiba farkı ISO'da pro sürüme erişebilmekmiş bu bilgim doğru mudur? İkinci sorum ise bu CD key olayını yeni PC'de ne yapacağım? Yani eski bilgisayarımın windows 8.1 pro sürümü orijinal fakat CD key'e erişimim olduğunu sanmıyorum. Yani kutusu falan durmuyor. Bu key'e bilgisayarın bir sekmesinden veya klasöründen erişebilir miyim? Erişemezsem cd key'siz kurulum yapabilir miyim? Yani arkadaşlar benim derdim cd key parası ödemeden windows 10 kısıtlamasız sahip olmak zaten uzun süren bir şey olmadığı için eğer pro sürümüne sahip olabileceksem iso dosyası kurulumu yapabilirim.(USB kurulumu yerine) Zaman ayırdığınız için teşekkürler:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar - Sağ tık - Özellikler. Key orada yazar. İso tercih edin. Eğer Windows 10 Home olursa bana haber verin. Pro yapalım.
 
Ürün anahtarını başka bir bilgisayarda kullandıysan olmaz. Ama kullanmadıysan olur.
 
şimdi şöyle ben yeni bir bilgisayar alıyorum işletim sistemsiz bu bilgisayarı aldığımda zaten işletim sistemi vardı ama microsoft windows 10 ücretsiz dedi ve bu 9 gün daha devam edecek yani 29 temmuz'a kadar benim yeni bilgisayar yarım saate elimde olacak yani bir ürün anahtarı isteyecek mi isterse driver cd'sinden mi çıkacak çünkü bir sitede geçen öyle bir yorum okudum yani benim bu kurulum aşamasında ne yapmam gerekiyor ben genelde donanıma daha ilgiliyimdir bu yazılım konusunda çok zayıfım bu da ilk kurulumum olacak yani işletim sistemi kurulumu olarak.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı