Windows 10 için Kalıcı Anahtar Bulma

CelalBaba

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni nesil çok güçlü bir PC topladım. Ama paramın sınırını doldurdum. Windows 10 lisansı çok pahalı. Param bittiği içinde alamıyacağım. Bu anahtarı nasıl bulabilirim?

NOT: Başlıkta belirttiğim gibi kalıcı istiyorum.

Kinguin.net'te 90-95TL civarında. Bedavaya hiçbir yerde kalıcı bulamazsın. Daha ucuza bulmak istiyorsanız 2.El Alım Satım bölümünde konu açın.

Son düzenleme:
Hiç pahalı değil, bazı sitelerden ürün anahtarı alabilirsin uygun fiyata. Lisanslı ürün kullanmak candır. Sorunun cevabına gelince. Kürek yapmayı bilmeyen bir insan nasıl bilgisayar toplamayı bilir?

Kinguin'de 90 yada 100 tl civarı olması gerek ve almış olanların hiçbirinden mağdur olanı görmedim ben. Güvenilir site ucuz da zaten Kolay gelsin.

KMSpico programını indir ve activator seçeneğine tıkla 2 dakika içerisinde sınırsız lisans elde edersin

KMSpico programını indir ve activator seçeneğine tıkla 2 dakika içerisinde sınırsız lisans elde edersin
KMSpico sana lisans vermez. Sadece lisans denetleyicilerini ve uyarıcıları kapatır. Öyle olsaydı 600 lira verenler salak mı oluyor?

Ben belli başlı ücretsiz lisans anahtarları buldum ama ne zamana kadar geçerli olur hiçbir fikrim yok ve bu lisansları buraya koymak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bir sıkıntı olmassa bir süreliğine kullanacağınız lisanslar paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…