Ben yeni nesil çok güçlü bir PC topladım. Ama paramın sınırını doldurdum. Windows 10 lisansı çok pahalı. Param bittiği içinde alamıyacağım. Bu anahtarı nasıl bulabilirim?
Satin almalisin, öyle kalici bedava kod bulacagini hic zannetmiyorum, yani yasal yollardan.
Ha warez falan var, hem kalici hem güncellestirilebilen, ama onun cözümünü burada yazamam.
Hiç pahalı değil, bazı sitelerden ürün anahtarı alabilirsin uygun fiyata. Lisanslı ürün kullanmak candır. Sorunun cevabına gelince. Kürek yapmayı bilmeyen bir insan nasıl bilgisayar toplamayı bilir?
Örneğin bu olabilir. Oldukça satılmış ve satıcı güvenilir. Microsoftun sitesinden Windows 10' u indirip kurup bu anahtarı alıp yazarak kalıcı lisans alabilirsin.
Ben yeni nesil çok güçlü bir PC topladım. Ama paramın sınırını doldurdum. Windows 10 lisansı çok pahalı. Param bittiği içinde alamıyacağım. Bu anahtarı nasıl bulabilirim?
Ben belli başlı ücretsiz lisans anahtarları buldum ama ne zamana kadar geçerli olur hiçbir fikrim yok ve bu lisansları buraya koymak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bir sıkıntı olmassa bir süreliğine kullanacağınız lisanslar paylaşabilirim.