Windows 10 için Kalıcı Anahtar Bulma

CelalBaba

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni nesil çok güçlü bir PC topladım. Ama paramın sınırını doldurdum. Windows 10 lisansı çok pahalı. Param bittiği içinde alamıyacağım. Bu anahtarı nasıl bulabilirim?

NOT: Başlıkta belirttiğim gibi kalıcı istiyorum.

Hiç pahalı değil, bazı sitelerden ürün anahtarı alabilirsin uygun fiyata. Lisanslı ürün kullanmak candır. Sorunun cevabına gelince. Kürek yapmayı bilmeyen bir insan nasıl bilgisayar toplamayı bilir?

İlla 500 600 TL gibi rakamlara almak zorunda değilsiniz. Birçok siteden sadece ürün anahtarını almak yeterli ve oldukça uygun fiyatlı.

Windows 7 8.1 10 Pro 32-64 Bit Orjinal Türkçe GittiGidiyor'da 263908753

Örneğin bu olabilir. Oldukça satılmış ve satıcı güvenilir. Microsoftun sitesinden Windows 10' u indirip kurup bu anahtarı alıp yazarak kalıcı lisans alabilirsin.

Ben yeni nesil çok güçlü bir PC topladım. Ama paramın sınırını doldurdum. Windows 10 lisansı çok pahalı. Param bittiği içinde alamıyacağım. Bu anahtarı nasıl bulabilirim?

NOT: Başlıkta belirttiğim gibi kalıcı istiyorum.
KMSpico programını indir ve activator seçeneğine tıkla 2 dakika içerisinde sınırsız lisans elde edersin

Ben belli başlı ücretsiz lisans anahtarları buldum ama ne zamana kadar geçerli olur hiçbir fikrim yok ve bu lisansları buraya koymak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Bir sıkıntı olmassa bir süreliğine kullanacağınız lisanslar paylaşabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00