Windows 10 için Lisans Önerisi

Caglar95

Kilopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Bundan 1 yıl önce satın aldığım FreeDOS oyun bilgisayarım için KMS tarzı programlar kullanmak istemiyorum. N11'de satılan keylerden almayı düşünüyorum ama bu lisanslar zararlı mıdır? İllegal bir yönü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ürün: N11 Windows10 Lisans ( Başka önereceğiniz site varsa yazabilirsiniz)
Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunluğu şirketlerin kendisi için aldığı mak keyler oluyor. Etik doğruluğu tartışılır. Ancak Microsoft gözünde lisanslı ürününüz oluyor. En kötü ihtimalle 1 yıl içerisinde lisans iptal olur, yenisini alırsınız.

Çoğunluğu şirketlerin kendisi için aldığı mak keyler oluyor. Etik doğruluğu tartışılır. Ancak Microsoft gözünde lisanslı ürününüz oluyor. En kötü ihtimalle 1 yıl içerisinde lisans iptal olur, yenisini alırsınız.
Mantıklı, denemekten zarar gelmez gibi.
45 TL pahalı geldi. Daha ucuza satılıyordu birkaç ay önce.
Bildiğiniz bir site varsa ordan alabilirim?
Yasallık durumu tartışılır. Ucuzlar MAK lisans olabiliyor. Retail lisansları tercih ederim.
Peki onların fiyatları nedir? Öğrenciyim çünkü maddi açıdan çok zorlanmak istemem :)
Kullanıyorum şuan. Bir sorun göremedim.
Hangi siteden aldınız peki? Benim gönderdiğim satıcı ve ürün sizce iyi mi?

Mantıklı, denemekten zarar gelmez gibi.

Bildiğiniz bir site varsa ordan alabilirim?

Peki onların fiyatları nedir? Öğrenciyim çünkü maddi açıdan çok zorlanmak istemem :)

Hangi siteden aldınız peki? Benim gönderdiğim satıcı ve ürün sizce iyi mi?
N11 üzerinden almıştım. 12 TL civarına.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı