Windows 10 için Opera mı? Opera GX mi?

Opera'dan Microsoft Edge'ye geçiş yaptım şuanda çok memnunum bir göz atın isterseniz.
Edge mi? Nasıl böyle bir hata yaptınız?
Opera GX arayüzünde kullandığı animasyonlarda akıcılık sorunu var. Normal Opera göre daha fazla kaynak tüketiyor. GX corner arayüzünde ücretsiz oyun fırsatları dışında bir artısı yok. Tarayıcı içinde CPU ve bellek sınırlamanın bir artısı yok. Girdiğiniz site bu sınırları aşarsa, site yavaşlıyor ya da tarayıcı tamamen çöküyor. Yeni sekme sayfasında Yandex desteği ile sunduğu haber sayfası ise veri topluyor. Opera ve Opera GX yeni sekme sayfasındaki haberleri ve Yandex Zen ayarını kapatmanızı öneririm.
Kod:
opera://flags

Eki Görüntüle 594993

Akıcılık sorununu çözene kadar tavsiye etmiyorum.
Ayrıca açık tema seçeneği yok. İçindeki koyu tema ise simsiyah olduğundan göz yorucu olabilir.

Evet topluyor biliyorum ama çok da umrumda değil, takip etse ne olur sadece bir şey araştırmak için, video için veya forum için giriyorum. Ayrıca haberlere de arada bakıyorum o haberler iyi oluyor. Sizce bir zararı var mı ki?

Edge mi? Nasıl böyle bir hata yaptınız?

Evet topluyor biliyorum ama çok da umrumda değil, takip etse ne olur sadece bir şey araştırmak için, video için veya forum için giriyorum. Ayrıca haberlere de arada bakıyorum o haberler iyi oluyor. Sizce bir zararı var mı ki?
Yeni versiyonu çok hoşuma gitti performans konusunda da bir tık daha iyi gibi geldi Opera'dan. Açıkçası iyi ki geçmişim diyorum.

Sanırım ben çok önyargılıyım ancak cidden Edge kullanılmaz ya çok yavaş.
Eski versiyonu hakkında hem fikiriz ama yeni versiyonu Opera'dan daha iyi performans veriyor (teste dayalı değil gözlemlerimle.). Tek eksikliği VPN ve reklam engelleyicileri Opera gibi yüklü gelmiyor. Onu da Kaspersky ile hallediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı