Windows 10 için USB hazırlarken FAT32 çıkmadı

Lilimori

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2020
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC'yi yeni topladım ilk kurulum. FAT32 çıkmayınca ben de NTFS ile biçimlendirdim. Muhtemelen 5.3 GB ISO dosya boyutundan kaynaklı şuradan indirdim.
Sorum şu UEFI sistem kurmak istiyorum. Forumda çok fazla kişi FAT32 kullanılmalı demiş. Birkaç kişi fark etmez NTFS'de olur demiş. Ben tabii hangisi doğru anlamadım. USB'yi baştan hazırlayıp FAT32 kullanmanın yollarını mı bulmalıyım? Bir de böyle bir uyarı aldım işlem sonunda.

20201225_122712.jpg
 
Bakınız sorumu anlamadınız galiba sorum forumdakiler ile ilgiliydi biraz da, insanlar bunu düzeltmek için ISO dosyası editleyip 4 GB altına düşürmek gibi yollara falan bile başvurmuş. İlle FAT32 olacak diyenler hatrı sayılır sayıda. Sorumu tekrarlıyorum: FAT32 kullanmak gerekli midir?
 
Hayır FAT32 aktif değildi. Sadece NTFS aktifti. Dosya boyutundan dolayı.
Resmi ISO'nun boyutu o kadar büyük müydü ya? Ben onu baz alarak söylüyordum. :)

Düzenleme: 5.3 GB'mış. Vay be. Ben Microsoft'tan indirdiğimde o kadar büyük olmuyordu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı