Windows 10 içindeki System32 klasöründe çok sayıda EXE dosyası silmek

d4rk0gr33n

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
4GB GT730
İşlemci
AMD Athlon(tm) X4 740 Quad Core Processor 3.20GHz
Selam dostlar! Size minik bir olayı anlatıp daha ideal bir işletim sistemi ricasında bulunmak istiyorum veya daha güzel bir çözüm yöntemi, artık nasıl tavsiyeler gelecek ise çok meraklıyım

(İlk Technopat deneyimim ve tüm her şeyi ayrıntılı bir şekilde dikkat ederek yazıyorum, 2 kere yazdığım şey gitti hayattan soğdum ve bu sefer TXT dosyasına kaydedicem ama vazgeçmicem. )

Mini uyarı: Bu tüm okuyacaklarınız içerisinde gördüğünüz ünlem işaretleri bağırmak, saygısızlık yapmak için değil; tiz sesle heyecandan havalara uçmak içindir ve maalesef kitap yazar gibi tepkilerimi burada açıklayamıcam ve büyük harf ile yazılanlar da normalde bu şekilde olacaktı ki sorularım hep bu yüzden silindi diye tahmin ediyorum, hiç uyarı ile riske girmeden belirtiyim tüm büyük harfler kısaltma için konulmuştur, bağırma anlamı tanışamamaktadır, anlayışınız için çok teşekkür ederim)

Giriş:
Not:
GTA 4'te artık pek ilgim yok.
Windows 10 İle Tanışma
Sorunlar ve Sorunlar:
Cennet Hayatı:
Cehennem Hayatı
Evet dostlar, hikayemi okuduğunuz için teşekkür ederim ve Windows gibi ağır bir işletim sistemi yerine daha hafif ve Windows programlarını, oyunlarını vs. açabilen kullanışlı bir işletim sistemi önerebilir misiniz veyahut bu absürt durumdan kurtulmam için tavsiyelerinizi alabilir miyim? Sağlıcakla kalın!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…