Windows 10 iki bilgisayar arası dosya gönderimi

MİMARS

Centipat
Belirttiğim gibi 2 bilgisayarım var ve bunlar arasında dosya alış verişi yapmak istiyorum.
Her iki PC'de Windows 10.
Modem ASUS AC51.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğim gibi 2 bilgisayarım var ve bunlar arasında dosya alış verişi yapmak istiyorum.
Her iki PC'de Windows 10.
Modem ASUS AC51.

Her iki pc nin ağ ayarlarindan ev ağını seçip dosya paylaşım seçeneklerini aktif eder isen modem üzerinden saniyede maksimum 100mb minimum 10 MB hız ile gönderim yapabilirsin. Evde 3 bilgisayarım var ve hiç çaba göstermeden modem yolu ile çok büyüt boyutlu örn: GTA V dosya aktarımı yapıyorum tavsiye ederim.

Dropbox'tan yapabilirsin diye düşünüyorum.
internet altyapım yeterli değil malesef :(
Her iki pc nin ağ ayarlarindan ev ağını seçip dosya paylaşım seçeneklerini aktif eder isen modem üzerinden saniyede maksimum 100mb minimum 10 MB hız ile gönderim yapabilirsin. Evde 3 bilgisayarım var ve hiç çaba göstermeden modem yolu ile çok büyüt boyutlu örn: GTA V dosya aktarımı yapıyorum tavsiye ederim.
Bende büyük dosya aktarımı yapacağım fakat bi türlü kuramadım
Windows üzerinden ağ kurulumu yaparak işlemi yapabilirsiniz.
Denedim Fakat kuramadım bi Türlü Uğraşmaya devam

internet altyapım yeterli değil malesef :(

Bende büyük dosya aktarımı yapacağım fakat bi türlü kuramadım

Denedim Fakat kuramadım bi Türlü Uğraşmaya devam
Burada bir arkadasimiz anlatmış umarım yararlı olur senin icin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı