5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 5 Ekim 2014 #11 Oyun belki Windows 10 desteklemiyor olabilir ama oyun orijinal değil ise tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.
Oyun belki Windows 10 desteklemiyor olabilir ama oyun orijinal değil ise tüm güncellemeleri yaptığınızdan emin olun.
J Jakler Hectopat Katılım 19 Mart 2014 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #12 Buğra tulpar dedi: Bu konuyu inceleyebilirsin: Windows Embedded 8.1 Industry Pro Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim microsoft öğrenci olduğumu onayladı.İşletim sistemini indirdim ve windowsu etkinleştirdim.Artık 8.1 Pro'nun keyfini çıkarıyorum.
Buğra tulpar dedi: Bu konuyu inceleyebilirsin: Windows Embedded 8.1 Industry Pro Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim microsoft öğrenci olduğumu onayladı.İşletim sistemini indirdim ve windowsu etkinleştirdim.Artık 8.1 Pro'nun keyfini çıkarıyorum.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #13 Windows 10 Final sürümü değil ki bu herşey çalışsın , Silinen üye dedi: Arkadaşlar, windows 10'u kurdum sürücüler tamam, battlefield 4'de kurdum ama çalıştıramıyorum, bildiğim herşeyi denedim ama çalışmadı. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Final sürümü değil ki bu herşey çalışsın...
Windows 10 Final sürümü değil ki bu herşey çalışsın , Silinen üye dedi: Arkadaşlar, windows 10'u kurdum sürücüler tamam, battlefield 4'de kurdum ama çalıştıramıyorum, bildiğim herşeyi denedim ama çalışmadı. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Final sürümü değil ki bu herşey çalışsın...
J Jakler Hectopat Katılım 19 Mart 2014 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #14 Bilinçsizce indirdik işte ama indirmeseydim şuan windows 8.1 kullanamayacaktım.
gobelcan Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #15 DirectX'i kurmalısın yoksa çalışmaz.Hatamı veriyor bu arada?