Windows 10 ile çözünürlük değişmiyor

• Konuyu başlatan woad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 109

woad

Picopat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
1tb m2
Ekran kartı
rtx 3060 rx550
Anakart
510
İşlemci
i511400f
Kardeşlerim ben yeni bir ekran kartı aldım her ondan sonra oldu.
Önceki ekran kartı RX550 idi şimdi 3060'ım var ama olay şu ben Windows 11 dede Windows 10 dada Zorin OS gibi Linux platformlarında da aynı sorunu yaşadım hiçbir şekilde çözünürlük değiştiremedim bu sorun çok ilginç. Başka monitörler başka portlar denedim ama olmadı. Sizce sorun nedir kardeşlerim? Ne olur yardım edin.

Kardeşlerim ben yeni bir ekran kartı aldım her ondan sonra oldu.
Önceki ekran kartı RX550 idi şimdi 3060'ım var ama olay şu ben Windows 11 dede Windows 10 dada Zorin OS gibi Linux platformlarında da aynı sorunu yaşadım hiçbir şekilde çözünürlük değiştiremedim bu sorun çok ilginç. Başka monitörler başka portlar denedim ama olmadı. Sizce sorun nedir kardeşlerim? Ne olur yardım edin.

Driver kaynaklı bir sorun gibi duruyor DDU ile AMD ekran kartı sürücüsünü kaldır sonra NVIDIA sitesinden 3060 driver yükle sorunun yüksek ihtimalle cozulecektir.

Driver kaynaklı bir sorun gibi duruyor DDU ile AMD ekran kartı sürücüsünü kaldır sonra NVIDIA sitesinden 3060 driver yükle sorunun yüksek ihtimalle cozulecektir.

Bütün işletim sistemlerinde aynı ama bir denerim kanka. Umarım düzelir başka çarem yok çünkü son olarak BIOS güncelleme kaldı. Oda Turbox H510 olduğu için bayağı zor olacak gibi duruyor.

kanka bütün işletim sistemlerinde denedim sonuç aynı. her işletim sisteminde en düşük çözünürlükte sıkışıp kalıyorum

Bütün işletim sistemlerinde aynı ama bir denerim kanka. Umarım düzelir başka çarem yok çünkü son olarak BIOS güncelleme kaldı. Oda Turbox H510 olduğu için bayağı zor olacak gibi duruyor.

Kanka bütün işletim sistemlerinde denedim sonuç aynı. Her işletim sisteminde en düşük çözünürlükte sıkışıp kalıyorum.

Driver kurulurken ne hatası alıyorsunuz? BIOS'luk bir durum olduğunu sanmıyorum HDMI yerine DP kullanmayi deneyebilirsin.

Driver kurulurken ne hatası alıyorsunuz? BIOS'luk bir durum olduğunu sanmıyorum HDMI yerine DP kullanmayi deneyebilirsin.
denedim kanka olmadı. aynı durum 4-5 saat tir uğraşıyorum

Ben ne yapabilirm forum falan yardım edemiyor mu?

Son düzenleme:
Dost senin elindeki donanıma ne yapalım ne hata kodu paylaşmışsın ne başka bir şey elindeki GPU bile sorunlu olabilir. Kart aygıt yoneticinde ne olarak gözüküyor?

Hocam ben hiçbir şekilde hiçbir işletim sisteminde bir çözünürlük değiştiremiyorum farklı monitröler ile farklı portlar denedim. Ve olmadı. Ekran kartındamı sorun acaba farklı ekran kartları farklı monitörler ve farklı portlar çözemediyse.

Hocam ben hiçbir şekilde hiçbir işletim sisteminde bir çözünürlük değiştiremiyorum farklı monitröler ile farklı portlar denedim. Ve olmadı. Ekran kartındamı sorun acaba farklı ekran kartları farklı monitörler ve farklı portlar çözemediyse.

Monitör ne?
Monitörler değişti, ekran kartı değişti ve olmadıysa kablo bağlantısı sorunlu olabilir.
Farklı kablo denediniz mi?

Monitör ne?
Monitörler değişti, ekran kartı değişti ve olmadıysa kablo bağlantısı sorunlu olabilir.
hepsini yaptım hocam

Monitör ne?

Monitör 1600x1000 küsur bir şey di yanlış hatırlamıyorsam. Ama markası Packard Bell ve diğeri Dijitsu televizyon.

Hepsini yaptım hocam.

Monitör 1600x1000 küsur bir şey di yanlış hatırlamıyorsam. Ama markası Packard Bell ve diğeri Dijitsu televizyon.

AMD Radeon yazılımında GPU scaling(GPU ölçekleme) ayarı var. O kapalıysa açmayı deneyin. Aynı şekilde NVIDIA yazılımında da benzer scaling ayarı vardır onları açmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı