Windows 10 ile gelen laptopa temiz kurulum nasıl yapılır?

Hotchys

Kilopat
Daha fazla  
Dell G15 laptop aldım ve Windows 10 ile geldi. İçinde bir sürü Dell uygulaması bulunmakta ve bunlar çok fazla RAM yiyor. Uygulamaları Denetim Masası'ndan kaldırdım fakat hala Microsoft Store'dan inili gözüküyor. Yeni çıkan 21H2 versiyonu ile temiz kurulum yapmak istiyorum. Yaparsam Windows lisansı gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisansın yüksek ihtimalle anakartına işlenmiştir. Windows 10'un veya 11'in ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirip USB bellekle kurabilirsin. Bir sıkıntı olmaz, sen yine de şu anki ürün anahtarını kopyala bir yere, isterse yazarsın.

Bu araçla Windows 10'u direkt USB belleğine yazdırabilirsin.

Bu araçla Windows 11'i direkt USB belleğine yazdırabilirsin.

Eğer soracağın bir soru varsa buraya yazabilir ya da aşağıya bıraktığım rehberden sorularının yanıtını bulabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Sana bıraktığım linkten yaparsan Microsoft'un kendisi direkt olarak USB belleğine ISO dosyasına yazdırıyor, Rufus'a ihtiyacın kalmaz.

Son düzenleme:
Lisans için: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Ardından "slmgr -dli" yazın. Açılan pencerede OEM channel veya Retail channel yazıyorsa gitmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı