E Egselff Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #1 Arama çubuğuna da bassam klavyeden Windows tuşuna da bassam açamıyorum. Üstüne dosyalarda aramada yapamıyorum. Galiba araç çubuğu ile ilgili. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
Arama çubuğuna da bassam klavyeden Windows tuşuna da bassam açamıyorum. Üstüne dosyalarda aramada yapamıyorum. Galiba araç çubuğu ile ilgili.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 31 Aralık 2021 #2 Görev yöneticisinden Windows Gezgini'ni ve Arama'yı yeniden başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS E Egselff Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #3 e.n.e.s dedi: Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni ve Arama'yı yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı virus taramasıda yaptım 6 bin dosyada ama hala aynı. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni ve Arama'yı yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı virus taramasıda yaptım 6 bin dosyada ama hala aynı.