Windows 10 "İndirme Başlatılıyor" Sorunu

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Bilgisayarımın işletim sistemini Windows 7'den Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Yaklaşık 40 dakikadır "indirme başlatılıyor" kısmında tepki vermiyor. Yükseltmeyi araç çubuğumdaki bildirimden yapıyorum. Bunun çözümü nedir?
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalar inmeye başlamış olabilir. Yerel Disk C'de Windows BT diye yeni bir klasör açılmıştır eğer inmeye başladıysa. Biraz bekleyin, en az 3-4 GB boyutunda dosya indirilecek çünkü.
USB uefi kurulumu yaparsam lisans problemi olur mu yoksa kendisi algılar mı? Hangisini önerirsiniz? 25 mbps ile bu kadar zaman almaması gerekiyor.

Hocam çabuk cevaplarsanız sevinirim. Vaktim kısıtlı.

Önce yükseltme yapıp Windows 10 lisansınızı AIDA64 ile öğrenmenizde fayda var. Hiç Windows 10 lisansı görmemiş bir bilgisayara direkt temiz kurulum yapınca lisans problemi olabilir. Anlıyorum vaktiniz kısıtlı ama bu tarz şeylerde biraz sabır gerekiyor. Riske girmek istiyorsanız yeniden başlatın bilgisayarı, şu ana kadar bekleyişinizi boşa gidebilir, en baştan beklemek zorunda da kalabilirsiniz. Ya da bir takılma olduysa düzelmesini sağlamış olursunuz. Ben beklemenizden yanayım.

İlave: İsterseniz iptal edip Windows sitesinden yükseltme aracı ile de bu işlemi yapabilirsiniz.

Önce yükseltme yapıp Windows 10 lisansınızı AIDA64 ile öğrenmenizde fayda var. Hiç Windows 10 lisansı görmemiş bir bilgisayara direkt temiz kurulum yapınca lisans problemi olabilir. Anlıyorum vaktiniz kısıtlı ama bu tarz şeylerde biraz sabır gerekiyor. Riske girmek istiyorsanız yeniden başlatın bilgisayarı, şu ana kadar bekleyişinizi boşa gidebilir, en baştan beklemek zorunda da kalabilirsiniz. Ya da bir takılma olduysa düzelmesini sağlamış olursunuz. Ben beklemenizden yanayım.

İlave: İsterseniz iptal edip Windows sitesinden yükseltme aracı ile de bu işlemi yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

İlk Aşama tamamlandı ve reset attı ve sonrasında siyah ekranda bir hata verdi

Reboot and select proper boot device ör insert boot media in selected boot device and press a key

Hiçbir şeye dokunmadım. Şimdi burda kapatırsam sistem çöker öyle değil mi? Sıfırdan Windows 7 kurulumu, driver, güncelleme, oyunlar derken saatler sürecek. Bir çözümü yokmu?

Hocam ne diyorsunuz kapatayım mı?

Kapatırsanız sistem çökmez. Zaten şu an bir sistem yok diyor. Yani formatlanmış ama üstüne tekrar sistem kurulmamış gibi. Bir ihtimal BIOS'ta Boot Priority'den dolayı böyle olabilir. Eğer Windows şu an harddiski görmüyorsa normaldir. Durduk yere boot önceliği değişmesi çok saçma ama Windows bu, belli olmaz ne yapacağı. Boot sayfasından harddiskinizi seçerek başlatmayı deneyin. Olmazsa daha önerebileceğim bir şey yok ne yazık ki. Windows 7 kurup yükseltme aracı indirerek yükseltmeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı