Windows 10 İndirme Yaparken Donma Problemi

mss1905

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum. İndirme yaptığım zaman, bilgisayar bir süre sonra donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. Mouse bile oynamıyor. CTRL+Alt+Delete işlemi de olmuyor. Origin'den, Steam'den oyun indirirken oluyor. Keza uTorrent'ten indirme yaptığımda da oluyor. Belli bir süre sonra kilitlenip kalıyor sistem. Bu neden olabilir? Şimdi tekrar Win10 temiz kurulum yapacağım. Bakalım düzelecek mi? Bazen de internette gezinirken durduk yere donuyor. Ama bu sefer mouse oynatabiliyorum. CTRL+alt+delete işlemi oluyor. Birkaç saniye sonra geri geliyor, düzeliyor. Acayip bir durum. Donanımlarda arıza olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problemi yaşıyorum. Torrent veya Steam fark etmiyor GB ölçekli indirme yaptığım zaman uygulamalar donuyor, görev yöneticisini açamadığım için problemin neden kaynaklandığını çözememiştim. Alt+f4 de yapamıyorum güç düğmesine basılı tutarak ancak kapatabiliyorum bilgisayarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı