Dell 7559 Windows 10 donma ve kilitlenme problemi

RRavyn

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Yine bir problemle karşı karşıyayım.

Bilgisayarım az önce birden kilitlendi, hicbir şey yapamıyorum. Güç düğmesine basılı tutmama rağmen kapanmıyor. Ne yapmayalım, çözümünü bilen var mı?

Laptop kullanıyorum, modeli Dell 7559. Gömülü pili var, çıkaramıyorum. Şarj süresinin bitmesini mi beklemem gerekiyor?

Sinirden ağlamak üzereyim şu an.

Son düzenleme:
Şarj süresinin bitmesini beklemek en mantıklısı, bende de aynı sorunlar oluyor fakat güç düğmesinden kapatabiliyorum. Temiz bir Windows 10 kurulumundan sonra hiçbir sorunum kalmadı, umarım yardımcı olmuşumdur.

Şarj süresinin bitmesini beklemek en mantıklısı, bende de aynı sorunlar oluyor fakat güç düğmesinden kapatabiliyorum. Temiz bir Windows 10 kurulumundan sonra hiçbir sorunum kalmadı, umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben hayatımda bu kadar saçma bir olay görmedim. Ekranda oyun açık kaldı, grafikler haraket ediyor. Güç düğmesi, klavye felan işlemiyor şu an, kaldı öylece.

Hemen prizden çıkardım laptopu, umarım bir problem daha çıkmaz karşıma.

Dostum umarım bir sorun çıkmaz,eğer açılırsa direk temiz bir windows kurmalısın problem çözülücektir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı