Windows 10 indirme

cerkes27

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 temiz kurulum yapacağım fakat, Windows indirme aracı ile indirdiğimde direk Windows 10 2020 versiyonumu iniyor.

Şuan da sitesinde Mayıs güncellemesi yayınlandı. Yazıyor fakat iso'dan emin olamıyorum. O kadar bekleyip 2004 yerine 1909 u kurarsam sıkarım kafama
Bence değildir. Mayıs güncellemesini ' hemen güncelleştir' kısmından indir deyip tıkladım. Windows güncel dedi. Sürüm 1909.
Çıkmış görünüyor. Download Windows 10

Son düzenleme:
1909 indircek sen istersen daha sonra 1909'un üstüne aynı siteden 2004 güncellemesüni indireceksin.

Bu işin taktiği var, internete "windows 10 indir" yazın Microsoft'un sitesine girin, F12 basın geliştirici ayarlarından emülasyonu aktifleştirin ve iPad Pro falan seçin cihazı. Daha sonra sayfayı yenileyin ve doğrudan ISO dosyasını Microsoft'un sitesi üzerinden indirin. (Windows 10 2004 indiriyorum şu an bu taktikle.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı