Kurulumu sen elinle mi başlattın yoksa birden önüne bir şey mi çıktı kur dedin?Pro kurdu bana uygulama. Ben bir şey seçmedim. Pro idi benim 8.1
Kurulumu sen elinle mi başlattın yoksa birden önüne bir şey mi çıktı kur dedin?Pro kurdu bana uygulama. Ben bir şey seçmedim. Pro idi benim 8.1
Sağda ki resimde win 10 için gerekli kurulum dosyaları download edilmemiş.Açıklama yapabilecek var mı?
Eki Görüntüle 91809
İndirirken fark ettin mi? Rezerve ettikten sonra indiriyor diye gösterdi mi?Pro kurdu bana uygulama. Ben bir şey seçmedim. Pro idi benim 8.1
Şuanda birşeyler yükleniyor galiba 50 KB/S ile bir şey yüklemeye çalıştım demin steamdansağda ki resimde win 10 için gerekli kurulum dosyaları download edilmemiş.
Hocam neden onlarla kafanı karıştırıyorsun ?Uygulamadan PRO'yu seç kurmaya başla işte..Açıklama yapabilecek var mı?
Eki Görüntüle 91809
Ben hoca değilim ama neyseHocam neden onlarla kafanı karıştırıyorsun ?Uygulamadan PRO'yu seç kurmaya başla işte..
Windows 10 Technopat ta patlama yarattı gibi bişey oldu.Technopat da Herkes Bununla Uğraşıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.