Abi ben Microsoft'tan güncelleştirme olarak indirildi güncelle dedim Windows 7 den windows 10 güncelledi ama biraz uzun sürdü ve ayrıca çoğu kısım Türkçe'leştirildi.
10130 MS tarafından herkese açıldığı için güncelleme ile yüklenebilir. Uzun sürmesi doğal, sorun yok. Eğer önceki sisteminde önemli birşey yoksa disk temizleyiciyi çalıştır temizle.
Abi ben Microsoft'tan güncelleştirme olarak indirildi güncelle dedim Windows 7 den windows 10 güncelledi ama biraz uzun sürdü ve ayrıca çoğu kısım Türkçe'leştirildi.Eki Görüntüle 75631
Sen Windows 7'den yükseltme yaptığından 10074 sürümü kurlmuş, son resmi sürüm 10130. 10074'ten bu yana çok şey değişti, 10130 görsellerine bakabilirsin...
3 gün önce Windows 8.1'den temiz kurulum yaparak build 10130 sürümüne geçtim ama sürekli resimdeki hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Aranızda yeniyim, hatam varsa affola. Şimdiden teşekkürler.
@alibasb Size formattan sonra en önemli şey ASC mi yüklemek? Hemen neden tweak aracı kuruyorsunuz? Kurduğun programları kaldır sadece güncel sürücüler kalsın. Hala hata alırsan sfc /scannow kullan.
Asc kurma amacım sistemi masaüstünden izleyebildiğim için. Programı kaldırdım, güncel sürücü olarak sadece Nvidia sürücüsü bulabildim. Tüm sürücüler güncel diyor zaten.
10130 MS tarafından herkese açıldığı için güncelleme ile yüklenebilir. Uzun sürmesi doğal, sorun yok. Eğer önceki sisteminde önemli birşey yoksa disk temizleyiciyi çalıştır temizle.