Windows 10 Insider 10130 Sürümü İndirme Bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 10'a geçmek sıkıntı cıkarabilir mi? Sizce gecilmeli midir, yoksa nihayi sürümü beklemek mi gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yüklendi fakat 10122'de Windows apps çalışmazken şimdi de çalışmıyor. Ayarlara giremiyorum dolayısıyla.
Temiz kurulum yapın. Yerel kullanıcı ile girin.

Windows 10'a geçmek sıkıntı cıkarabilir mi? Sizce gecilmeli midir, yoksa nihayi sürümü beklemek mi gerek?
Şahsi kararınıza bağlı. Denemek için geçmek istersen geçebilirsin.

Abi ben Microsoft'tan güncelleştirme olarak indirildi güncelle dedim Windows 7 den windows 10 güncelledi ama biraz uzun sürdü ve ayrıca çoğu kısım Türkçe'leştirildi.
Adsız.png

Abi ben Microsoft'tan güncelleştirme olarak indirildi güncelle dedim Windows 7 den windows 10 güncelledi ama biraz uzun sürdü ve ayrıca çoğu kısım Türkçe'leştirildi.Eki Görüntüle 75631
Sen Windows 7'den yükseltme yaptığından 10074 sürümü kurlmuş, son resmi sürüm 10130. 10074'ten bu yana çok şey değişti, 10130 görsellerine bakabilirsin...

3 gün önce Windows 8.1'den temiz kurulum yaparak build 10130 sürümüne geçtim ama sürekli resimdeki hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Aranızda yeniyim, hatam varsa affola. Şimdiden teşekkürler.

Adsız.jpg

Asc kurma amacım sistemi masaüstünden izleyebildiğim için. Programı kaldırdım, güncel sürücü olarak sadece Nvidia sürücüsü bulabildim. Tüm sürücüler güncel diyor zaten.

Abi ben yükledim beğenmedim, şimdi eski Windowsa format atamıyorum.

10130 MS tarafından herkese açıldığı için güncelleme ile yüklenebilir. Uzun sürmesi doğal, sorun yok. Eğer önceki sisteminde önemli birşey yoksa disk temizleyiciyi çalıştır temizle.
Ama abi ben fazla beğenmedim, şimdi eski formatları atamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı