Windows 10 İnsider Sağ Altta Değerlendirme Kopyası Yazısı

Ramizdayı

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2016
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben İnsider Previw güncellemesini yaptım ve PC'im açıldığında sağ altta ''Windows 10 Home İnsider Preview Single Language Değerlendirme kopyası.Build 15048.rs2_relase.170228-1522'' yazıyordu. Windows'um orijinal ve etkin. (Dijital lisans ile etkin) Bu yazıyı nasıl götürürüm ve değerlendirme kopyası derken ne demek istiyor?Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;
İnsider Previw geliştirme windowsu olduğu için yazılımcıların hataları geliştirme inceleme yapmak için kurdukları sistem olduğu için o yazı orda olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem bu sistemi kullanmamanız geliştirme aşamasında olduğu için ilerde hatalar veri kaybetme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
 
Kullanmadığım için tam olarak yardımcı olamıyorum ama yapman gereken aramayı söyleyebilirim. Watermark diyorlar o yazıya, nasıl kaldırabileceğini araştırabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı