Windows 10 Insider sürümünden nasıl çıkılır?

Eren Emlik

Hectopat
1645181548059.png

Windows 11 yükseltmesi için açmıştım fakat Secure Boot'tan ve birkaç tavsiyeden dolayı geçmek istemedim Insider'dan çıkmaya çalışıyorum fakat bir türlü çıkamadım. Microsoft'un sitesinden ayrıl dedim Windows Update kısmından gizlilik ayarlarına da girdim fakat orada da ayrıl vs bir yazı yok. Format atmak da istemiyorum açıkçası.

1645181711488.png

Herhangi bir Insider sürümünü kurmuşsanız format atmadan çıkamıyorsunuz, ancak tek çözüm format atmak da değil tabii, bilgisayarınızın şu anki Insider sürümünde bir probleminiz yoksa ön izleme derlemelerini almayı durdurma seçeneğini aktif edin.

Bu seçenek aktif olduktan sonra yeni Insider güncellemeleri gelmeyecek ancak Microsoft yeni bir senelik güncelleme yayınlayana kadar(örneğin: 22H1 veya 22H2 vs.) Windows sürümü Insider olarak kalmaya devam edecek, o güncelleme yayınlandığında bilgisayarınıza yüklerseniz Insider olmayan sürüme geçiş yapmış olacaksınız. Onun dışında tamamen Insider olmayan bir sürüme hemen şu anda geçmek istiyorsanız tek yolu format, format istemiyorsanız yeni senelik güncellemeyi beklemeniz gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir Insider sürümünü kurmuşsanız format atmadan çıkamıyorsunuz, ancak tek çözüm format atmakta değil tabii, bilgisayarınızın şu anki Insider sürümünde bir probleminiz yoksa ön izleme derlemelerini almayı durdurma seçeneğini aktif edin.

Bu seçenek aktif olduktan sonra yeni Insider güncellemeleri gelmeyecek ancak Microsoft yeni bir senelik güncelleme yayınlayana kadar(örneğin: 22H1 veya 22H2 vs.) Windows sürümü Insider olarak kalmaya devam edecek, o güncelleme yayınlandığında bilgisayarınıza yüklerseniz Insider olmayan sürüme geçiş yapmış olacaksınız. Onun dışında tamamen Insider olmayan bir sürüme hemen şu anda geçmek istiyorsanız tek yolu format, format istemiyorsanız yeni senelik güncellemeyi beklemeniz gerek.

Yeni güncelleme ne zaman gelir peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı