Windows 10 Insider'dan nasıl çıkılır?

Makaleler
1
Merhabalar. Ben Windows 10 21H1 Pro kullanıyorum. Windows Insider programına katılmıltım fakat birkaç program bu sürümü desteklemiyor. İnternetten baktığımda e-postanızı kaldırın diyordu, kaldırdım ama bir işe yaramadı. Ayrıca bende Insider Preview ayarlamaların durdur diye bir seçenek yok.
(İS derlemesi 19043.1561)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Insider sürümlerini durdur seçeneğinden çıkılabiliyor galiba. Buraya da başlangıç düğmesi, ayarlar, güncelleştirme ve güvenlik ve Windows Insider programı kısmından ulaşıp bakabilirsiniz. Başka çözümleri de vardır. Ben de Windows 11 de Insider programına katıldım. 3 GB güncelleme geldi. Tabii bu programdan nasıl çıkılır bilmiyorum. 😅

Merhabalar. Ben Windows 10 21H1 Pro kullanıyorum. Windows Insider programına katılmıltım fakat birkaç program bu sürümü desteklemiyor. İnternetten baktığımda e-postanızı kaldırın diyordu, kaldırdım ama bir işe yaramadı. Ayrıca bende Insider Preview ayarlamaların durdur diye bir seçenek yok.
(İs derlemesi 19043.1561)

Insider programa bir daha hiç girmeyeceksen ve format atmak sana göre zahmet olmayacaksa format atmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı