Çözüldü Windows 10 installer ve programlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ximer

Femtopat
Daha fazla  
Windows 10 Home kullanıyorum.(sürüm: 21H1) herhangi bir program açmaya çalıştığımda çalışmayı durduruyor ama Opera, voicemetter, Wallpaper Engine, Kaspersky gibi çalışan ve açıp kapatabildiğim programlar var.
Ayrıca herhangi bir programı silmeye çalıştığım zaman Windows installer da çalışmayı durduruyor.

Windows dosyalarını da doğruladım Windows Update de güncelleme gözükmüyor.
resim_2021-05-26_110047.png

Dosya Ekleri

• resim_2021-05-26_103447.png
    resim_2021-05-26_103447.png
    350,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Çözüm
Temiz kurulum yapamıyorum. Media Creation Tool da çalışmayı durduruyor.

Sistemi bir hafta öncesine sistem geri yükleme kısmından geri yükleyebilirsiniz. Üç gün önce herhangi bir program vs yüklediniz mi? Antivirüs ile tarama yaptınız mı? Virüs bulaştırmış olabilirsiniz.

Şu anda hiçbir şekilde bilgisayara müdahale edemiyorum. Media Creation Tool çalışmayı durduruyor. Kaspersky Rescue Disk'i deneyecektim ancak Rufus da çalışmayı durduruyor. Windows kurtarma sıfırla dedim, o da çalışmayı durdu. Windows hizmetlerinin tamamı galiba çalışmıyor.

Net bir çözüm bulamadım. USB takıp Windows'u yükledim, ardından BIOS üzerinden sıfırlama işlemini başlattım.
Güncelleme yaptıysanız güncellemeyi kaldırıp sorununuzun çözülüp çözülmediğine bakın.

Daha öncesinde sistemi yüklerken temiz kurulum mu yaptınız? Güncellemeden öncede aynı sorun varsa eğer size temiz kurulum yapmanızı öneririm. Sonra yine gerekli güncellemeleri yapabilirisiniz.

Sistemi bir hafta öncesine sistem geri yükleme kısmından geri yükleyebilirsiniz. Üç gün önce herhangi bir program vs yüklediniz mi? Antivirüs ile tarama yaptınız mı? Virüs bulaştırmış olabilirsiniz.

En son kaspersky ile tam tarama yaptım virüs şüpem zaten vardı üzerine glasswire indirdim bilgisayarımdan dışarı veri akışı varmı diye baktım şimdi önerinizi deneyeceğim.

Temiz kurulum yapamıyorum. Media Creation Tool da çalışmayı durduruyor.

Şu anda hiçbir şekilde bilgisayara müdahale edemiyorum. Media Creation Tool çalışmayı durduruyor. Kaspersky Rescue Disk'i deneyecektim ancak Rufus da çalışmayı durduruyor. Windows kurtarma sıfırla dedim, o da çalışmayı durdu. Windows hizmetlerinin tamamı galiba çalışmıyor.

Net bir çözüm bulamadım. USB takıp Windows'u yükledim, ardından BIOS üzerinden sıfırlama işlemini başlattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı