Windows 10 Intel Asistan güncellemesinden sonra ses gitti

Yuriko

Decapat
Daha fazla  

Bir model kullanıyorum.
Intel asistant kısmından güncelleme vardı son gelen güncellemeyi yaptığımda ses dosyalarını sildiğini, sonra güncellediğini belirtmiş durumda. Bundan sonraki kısımda yeniden başlatma yaptım ve sonrasında açtığımda ses hizmetlerinin çalışmadığını herhangi bir şekilde ses alamamış durumdayım. Realtek simgesi aşağıdaki gibi olmuştur.

Hizmetleri yeniden başlatma yaptım vs. çözülmedi. Geri dön seçeneği de bulunmamakta. Realtek High'ı internet üzerinden yüklediğimde ses geliyor ama kulaklığımı algılamıyor, HP Audio uygulamasını da kullanamamaktayım. Böyle bir sorun ile karşılaşan var ise yardımcı olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aygıt yöneticisinden ses altındaki donanıma özelliklerine gel ve sağ tıklayarak eski sürücüye dön de.

Aygıt yöneticisinden ses altındaki donanıma özelliklerine gel ve sağ tıklayarak eski sürücüye dön de.
Öyle bir şık yok

Hatta Hp sitesinden en son sürümü indirmeye kalktım ve Aygıt geçirilemedi hala da aynı sorun devam ediyor.
Driverların güncel mi?
Herşey güncel durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…