Windows 10 Intel Asistan güncellemesinden sonra ses gitti

Yuriko

Decapat
Daha fazla  
1630165641139.png

Bir model kullanıyorum.
Intel asistant kısmından güncelleme vardı son gelen güncellemeyi yaptığımda ses dosyalarını sildiğini, sonra güncellediğini belirtmiş durumda. Bundan sonraki kısımda yeniden başlatma yaptım ve sonrasında açtığımda ses hizmetlerinin çalışmadığını herhangi bir şekilde ses alamamış durumdayım. Realtek simgesi aşağıdaki gibi olmuştur.

1630165488425.png

Hizmetleri yeniden başlatma yaptım vs. çözülmedi. Geri dön seçeneği de bulunmamakta. Realtek High'ı internet üzerinden yüklediğimde ses geliyor ama kulaklığımı algılamıyor, HP Audio uygulamasını da kullanamamaktayım. Böyle bir sorun ile karşılaşan var ise yardımcı olma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sürücüleri gerimi yükledi?
Enetim masasından Intel asistanıda kaldırıp tekrar dene.
Denedim yine bir değişiklik yok.
Hocam güncellemeyi geri almayı deneyebilirsin veyahut format işe yarayabilİ
Bir alt sürümünede aldım düzelmedi ve bu son yüklediğim sürücüyü nasıl sileceğimi bilemiyorum. Windows updateden yüklediğim birşey değil.
1630167925561.png

Hocam güncellemeyi geri almayı deneyebilirsin veyahut format işe yarayabilir
Relatek high ı gezginlerden indirmiştim sonrasında kurdum denedim o şekil gelmişti ama kulaklığı algılamıyor ve hp audio gibi ekolayzır olayını yapamıyoru.
Hocam sorun kulaklıkta olabilir.
Her ikisindede sorun var laptobun kendi ses hizmetide yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı